|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σου πω τα δεδομενα του ενυδρειου μου και τι γαριδες μου αρεσουν ( αν και το βρικες... ![]() ![]() εχουμε και λεμε το ενυδρειο 360 λιτρα ( 300 καθαρα ) υποστρωμα... χαλαζιακη αμμο ενυδρειακη , χοντρο χαλικι λαβας και στο τελειωμα επιφανεια ψιλο χαλικι μαυρο χαλαζιακο ενυδρειακο. φιλτρο diy ( δες φωτο ) χωρις να υπαρχει ο φοβος να ρουφιξει γαριδες φυτα διαφορα ( φανταζομαι δεν εχω προβλημα ) νερο ενυδρειου όξυνο ( γυρο στο 5 ph ) δεν ξερω πως αλλα αυτο εχω... μετρησεις με στικ για την ψυξη που γραφεις το σπιτι ειναι καινουργιας αναπαλαιωσης με διπλα τζαμια, ξυλινα πατωματα μονωση ταρατσας, και 60εκατ. πετρινα τοιχια. δυσκολα πιανει μεσα στο σπιτι πανω απο 28 βαθμους. αλλα και αν χρειαστει βαζω κανα ανεμηστηρακι.... και τελος απο γαριδες μου αρεσουν οι crystal red... αυτα ειναι τα δεδομενα και αναμενω τις συμβουλες σας. ------------------------- Παράθεση:
σε ενυδρειο με διακοσμιση πετρες με χαλικι ασβεστολιθικα το ph ειναι γυρο στο 5 και μετραω καθε τοσο μην δω καμια αποτομη βουτια... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-03-13 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
54 λιτρα φυτεμενο για γαριδες!!!! | thanasis76 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 23-10-08 17:56 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |