|
|
||||
|
||||
![]()
σε χαμιλο ph βαζεις 2 δοση κατω του 6
εκει που εισαι βαζεις την κανονικη αν και εγω θα περιμενα στη θεση σου λιγο το ψαρι να ηρεμησει
|
||||
|
||||
![]()
πρήζεται συνέχεια και πιο πολύ έχω ανησυχήσει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα καλους δασκαλους !!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασες τον τόνο.... αυτός κάνει την διαφορά!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νικο δε γουσταρω να τσακωθω μαζι σου αμα εχεις να πεις κατι για το ψαρι τις κοπελας πεστω και σταματα να μασας φυλλα και να μας κανεις την πυθεια
τουλαχιστον εγω ειμαι χωμπιστας και λεω αυτα που ξερω και εχω δει δεν ειμαι εμπορος δισκων να κραταω τα μυστικα ερμητικα κλειστα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |