|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο,μπραβο!βγαλε ομως και καμια κοντινη φωτο τα ψαρακια που μου αρεσει να τα βλεπω πληηηζ...
(αυτο το ξυλο που ειναι ετσι ορθιο με τρομαξε μολις το ειδα,για τις κοιλιες τους,ξερω γω...φυλαγε τα ρουχα σου που λενε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω τραβήξει μερικές κοντινές αλλά κινούνται γρήγορα κι επειδή δεν το κατέχω πολύ, βγήκαν κουνημένες. θα ξαναπροσπαθήσω και θα σας τα παρουσιάσω. να κάποιες "κουνημένες" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο και τα ψαρια σου, μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστώ πολύ!!!
να σου πω την αλήθεια, εγώ όσα ενυδρεία βλέπω τα βρίσκω καλύτερα από το δικό μου, αλλά ήθελα να δείξω οτι χρυσόψαρα και φυτά ταιριάζουν και να μιλήσω λίγο περί χρυσόψαρων που είναι κάπως υποτιμημένα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μ' αρεσει το ενυδρειο σου
![]() Τα πιο 'παλια' ψαρακια ποσα εκ. τα υπολογιζεις χωρις την ουρα τους; |
|
||||
|
||||
![]()
Το απροσδιορίστως ποικιλίας χρυσόψαρο,φαίνεται πλέον πιο καθαρά στην 1η φωτογραφία.Είναι τελικώς shubunkin.
Να τα χαίρεσε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το άσπρο πρέπει να είναι γύρω στα 10εκ. και το κίτρινο 9-10εκ. μικρά τα θεωρώ, βέβαια πέρασαν την ταλαιπωρία τους κανένα 2μηνο ώσπου να συνειδητοποιήσω τι γίνεται και μετά να παραλάβω το ενυδρείο (ίσως και 3μηνο,δεν θυμάμαι καλά). πάντως τ αγόρασα μικρούλια, Νοέμβρη του 2008 ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 07-03-13 στις 12:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα πρώτες φάτσες.
εντάξει καλές είναι οι φώτο, εμένα που είναι και πιο μικρά τα αφρικανάκια μου βγαίνουν πολύ χειροτερες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα Μαρακι!Κουκλια!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |