|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι λεω πλεον?
Και αυτο που λες ειναι κατι που δεν ειχα φανταστει!! Γι αυτο εχω αυτην την αποψη για τους δισκους
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο βγάλτα όλα και κάντω γαριδάδικο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κανει καραβιδαδικο ποσες καραβιδες μπορει να βαλει?Η καθε καραβιδα ειναι 10 ποντους περιπου.
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα βγαλεις τα σκαλαρια και θα βαλεις δισκους?εχεις καταλαβει φανταζομαι με τι θα μπλεξεις ε?
![]() παντως κιεγω θα αφηνα τους καρδιναλιους και θα εβαζα δυο ζευγαρια ραμιρεζι η κανενα απιστο και κορυντορας.και θα κρατησεις και τα φυτα. οσκαρ δεν θα εβαζα με την καμια σε τετοιο ενυδρειο,αλλα γουστα ειναι αυτα.φυσικα δε θα μεινει τιποτα... αν δε σε νοιαζουν τα πολυ φανταχτερα χρωματα εγω θα σκεφτομουνα και αυτα.μου αρεσουνε πολυ... αλλα το πιο σωστο νομιζω ειναι να φτιαξεις την ομαδα οπως σου ειπε ο delta πριν κανεις αλλες αλλαγες... |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβαμαι "αυτα" θα ειναι χειροτερα με τους καρδιναλιους
|
||||
|
||||
![]()
ναι,το εγραψα σαν ιδεα σε περιπτωση που αλλαξει εντελως ψαροσυνθεση.το seriously λεει οτι δεν εχουνε "θεμα" με τα τετρας,αλλα κιχλιδα ειναι,ποτε δεν ξερεις.και φυσικα σε περιοδο γεννας ολα αυτα πανε κατα διαολου
![]() "Peaceful cichlid, although becomes more aggressive when breeding. Can be kept with other peaceful cichlids such as geophagus and apistogramma and other peaceful communityspecies such as tetras, barbs and small catfish." |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω 7 σκαλαρια με 25 καρδιναλιους σε 300 λιτρα πανω απο ενα χρονο χωρις ιδιαιτερα προβληματα.. μονο σε περιοδο γεννας ειναι λιγο πιο μαγκωμενοι οι καρδιναλιοι αλλα μεχρι εκει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη aquascape και ψαροσυνθεσης | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-09-11 12:04 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |