|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα απο αυτα ειναι και το ξυλο. Με την αυξηση των ατομων, μειωνεται αλλα και μοιραζεται η επιθετικοτητα . Καποιος, θα ειναι παντα ειναι ο πιο αδυναμος στο κοπαδι, αλλα μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα στο ενυδρειο και ολα ειναι πιο χαλαρα. Το ιδιο θα ισχυε και για τους δισκους, αν εβαζες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα τι περιεγραψες μαλλον.
Αν βαλεις δισκους πρεπει να τα βγαλεις ολα τα αλλα και να γινει σωστο δισκοενυδρειο ![]() Να μη ξαναλεμε τα ιδια
|
||||
|
||||
![]()
μην κάνεις βιαστικές κινήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι τους θες τους δισκους?Ποζερια ειναι, μονο για φωτογραφιες και βιντεο ειναι.Τελος παντων εσυ αποφασιζεις δικο σου ειναι το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
+10!
|
||||
|
||||
![]()
εκ πειρας το λες αυτο νικολα η ετσι ακους?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το λεω εκ πειρας!
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα που βλεπω και απο γνωμες που εχω ακουσει απο γνωστους.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- οτι δεν εχουν χαρακτηρα λες στηβ ?αλλο να πεις βαρεθηκα τους δισκους και αλλο το αν ειναι μονο για φωτο. να δουμε στα ειδη που θα βαλεις τωρα θα καθονται να τα χαιδευεις οπως του δισκους? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 06-03-13 στις 15:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε Στελιο το οτι ειναι ωραιο ψαρι δεν διαφωνω!Το οτι τρωνε απο το χερι ειναι οτι καλυτερο(το μαχαιρι μου εφαγε προχτες γλωσσα απο το χερι μου)
Απλα ειναι ενα υπερεκτιμημενο ψαρι και οτι ειναι το τοπ εχω μια μεγαλη αντιθεση πλεον!Γιατι και χορο τους εδωσα και συνθηκες τελειες τους εδωσα και ολα τους τα εδωσα και αυτο που εβλεπα σε ενα ενυδρειο τεραστιο ηταν 5-6 απο τα 12 ψαρια να κανουν βολτες και τα αλλα να κοιτουν απο μια γωνια!Τις τους ελειπε και πηρα αυτην την συμπεριφορα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι λεω πλεον?
Και αυτο που λες ειναι κατι που δεν ειχα φανταστει!! Γι αυτο εχω αυτην την αποψη για τους δισκους
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο βγάλτα όλα και κάντω γαριδάδικο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη aquascape και ψαροσυνθεσης | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-09-11 12:04 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |