|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
UPDATE Με φυτα πλεον...μου λείπει το βιοτοπικό αλλα με ετρωγε ο κω...εεεε τα χερια μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου αρέσει οπτικα κατι..αλλα θελει παραπάνω απο 1 μηνα σίγουρα για να ερθει στα ίσα του..κλαδεμμα δεν πεφτει εκτος απο αυτα που μεγαλώνουν πολυ και βγαινουν εξω απο το νερο..
![]() ![]() (πιστευω να τουμπανιάσει τώρα με το estimative index ) |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο στήσιμο φιλε μου Τασο ,,και τα φυτα που σου εστηλα βλεπω επιασαν τοπο
![]() ![]() Τα εβαλες και σε ωραιο σημειο μεσα στο ενυδρειο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Tασο εισαι ωραιος. Και μενα κατι δεν καθεται αλλα θα το βρεις που θα παει. Αστο να παρει τα πανω του και βλεπεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο σε ευχαριστω πολύ για την χορηγία
![]() τα φυτα δεν ξανααλλάζουν θεση ουτε κλαδεύονται..εκτος απο αυτα που θα ξεφευγουν πολυ...επίσης στο κεντρο υπάρχει και μια alternanthera φρεσκοφυτεμένη η οποια οταν ψηλώσει θα δείξει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω οι καρδιναλιοι που εχεις μεσα ,κολυμπάνε καθολου ??η ειναι στάσιμη ??
ποσα ατομα εχεις τελικα. |
|
||||
|
||||
![]()
καμια 15ρια ειναι...θελω να τους κάνω 20...θα πάρω απο του Κουραμπιε τώρα που θα τους δώσει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |