|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα μυριστηκα. Προσθετει 5 στα υπαρχοντα. Και προσωπικα με ΑΠΙ το 5 και το 10 τα κανω ιδια. Ζωγραφος εισαι??
![]() ![]() Τι θα εκανα εγω...θα εβγαζα τον πλεκο, θα αφηνα το φιλτρο ως εχει για την ωρα, θα συνεχιζα τις ρουτινες που κανεις με 1x-2x δοση prime (αντιχλωριο που δεσμευει και καποια νιτρικα) και υπομονη λογικα θα φυγει και θα ανακαμψουν τα φυτα. Η ανουμπια σου ειναι ΠΟΛΥ καλα σε σχεση με την δικια μου, το κακο με αυτα τα φυτα ειναι οτι η οποια αλλαγη προς το καλυτερο φαινεται πολυυυυ αργα λογω χαμηλου μεταβολισμου του φυτου γενικοτερα, οποτε οχι βιαστηκες κινησεις. Δεν ξερω αν λειπει καποιο ιχνοστοιχειο (νομιζω για καποιο ειναι συμπτωμα οι τρυπες) καθοτι δεν εχω ασχοληθει, αλλα δεν πιστευω η ανουμπια ναχε θεμα ακομα και ετσι να ηταν. Και στον Αρη να την βαλεις θα επιβιωσει. Τον θερμοστατη προσοχη οπως τον εχεις πολυ πανω τον βλεπω, μην ξενεριασει σε καμια αλλαγη και σπασει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τον πλεκο θα τον βγαλω και θα βαλω 1-2 σαλιγκαρια.. Prime δουλευω και γω..πολυ καλο μου φαινεται μεχρι τωρα και οικονομικο!! ![]() Και ναι σκυλι μαυρο η ανουμπια.. οταν μου τη δωσανε ηταν μια ριζα χωρις καθολου φυλλα σαν εντομο ητανε.. ![]() ![]() Ηδη βγαζει φυλλαρακια...απλα σα νιουφης ανυσηχω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε αλγη | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-12-11 16:20 |
καφε αλγη = προβλημα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-11-11 22:14 |
SOS Καφε αλγη | ραφαηλ10 | Φύκη -€“ ¶λγες | 3 | 07-02-11 18:51 |
Καφε αλγη | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-01-10 20:15 |
Καφε αλγη | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-11-09 20:14 |