|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γυναίκες δεν ξέρω αλλα ο γιος μου απο τωρα εχει τρέλα με το hobby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 05-03-13 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της! Ακόμα και στη βασιλόπιτα καλύτερες μου έβγαλαν! Αλήτεεεες!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στην βασιλόπιτα, το είχες ήδη καταφέρει... (η καημένη η τρίπατη κοματάρα...όσο τη θυμάμαι...) ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ γλυκειά φωτογραφία, ένας νέος μπαμπάς με το μωράκι του μπροστά στο ενυδρείο τους! να ζήσετε καλή τύχη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα τον κάνω ξεφτέρι!!!!Ειναι ακόμα αρχάριος αχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επί του θέματος κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επί του θέματος μάλλον θα πρέπει να διαφημίσουμε τα garra rufa για να ασχοληθούν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να γιατι το hobby δεν εχει γυναικες γιατι το ξεφτιλίζουμε το θεμα.......αχαχαχαχα!!!!!!
------------------------- Ορίστε!!! http://www.youtube.com/watch?v=M_hqDdtWYjc Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 05-03-13 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα κι εγω την ιδια απορια,αλλα τελικα το πηρα αποφαση,η μοιρα μου ειναι να εχω χομπυ που κατα 90% τα εχουν αντρες (ψαρεμα,κυνηγι,σκοποβολη,αγροκαλλιεργιες,σεξ κλπ κλπ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσον αφορα το θεμα συμφωνω με μαρια οτι παιζει ρολο το οτι οι πιο πολλες γυναικες ασχολουνται με σκυλακια γατακια τα οποια μπορουν να πιασουν και να χαιδεψουν.Ειναι κριμα ομως γιατι δεν μπορουν ετσι να ανακαλυψουν την μαγεια του νερου... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν παραπονιούνται οι άντρες ότι δεν ασχολούνται αρκετές γυναίκες με το άθλημα, τι να πούμε κι εμείς - οι λιγοστές - που κάτι πρέπει να πήγε λάθος στα γονίδια μας, με αποτέλεσμα να έχουμε ''ανδρικά'' χόμπι και να μη μπορούμε να βρούμε μια φίλη να μας καταλαβαίνει!!! Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες κοπέλες εδώ μέσα, αλλά εμένα οι φίλες και οι γνωστές όταν μιλάω για ενυδρεία ή γήπεδα με κοιτάζουν πολύ περίεργα, και δεν με ακολουθούν!!!
Υ.Γ.1 Να σου ζήσει το μπεμπάκι!!! Κούκλος!!! Υ.Γ.2 Μην παίρνεις σοβαρά τα περί γαλοπούλας κλπ, ζηλεύουν!!! Υ.Γ.3 Αυτός ο καφές πότε είναι??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|