|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που μπολιαζεις στο φιλτρο εχει μετα τροφη για να επιβιωσει η βιολογια που μπολιαζεις?
|
||||
|
||||
![]()
ναι είχα ρίξει 2 φύλλα τροφής στο πρώτο μπόλιασμα....το πρόβλημα είναι αυτό...οτι μετράω τροφή (αμμωνία)...έχει μπόλικη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσο αμμωνια μετρας φιλε μου? και πως? μετρα νερο βρυσης να δεις αν ειναι οκ τα τεστ σου...
|
||||
|
||||
![]()
μετράω με υγρό τεστ της sera που λήγει το μάιο του 2014 και δουλεύει καλά γιατι το στρωμένο ενυδρείο το μετράει 0 αμμωνία. Η θερμοκρασία είναι στους 27 οC. Η αμμωνία που μετρώ είναι 0,5 - 1 mg/l
|
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα μετρας?
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω κάνει μέτρηση...κάνω τώρα...αναμένατε
------------------------- ΝΟ3 = 25mg/l αλλα έχω και στο νερό βρύσης 12,5-25 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andris : 04-03-13 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
στο νερό βρύσης 12,5-25??
|
||||
|
||||
![]()
ναι τόσο, και μόλις ξαναέκανα μέτρηση στο νερό βρύσης γιατι έχω να το μετρήσω απο τότε που έστρωνα το ενυδρείο μου και απ οτι φένεται τόσο είναι πάλι...καλά το θυμόμουν. θα κάνω και σε εμφυαλωμένο αμέσωσ μετά.
------------------------- ΝΟ3 = 25 mg/l του υπο στρώσιμο ενυδρείου ΝΟ3 = 12,5 mg/l του νερού βρύσης NO3 = χαμηλότερο απο 12,5 αλλα όχι 0 του εμφυαλωμένου νερού...στη συσκευασία αναφέρει 6,6 mg/l Το θέμα μας είναι τί συμβαίνει με τη γεννήστρα που δέν στρώνει....τι με συμβουλεύετε να κάνω????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andris : 04-03-13 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για μπόλιασμα | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-11-09 07:52 |
Πρόβλημα στο μπόλιασμα | Lampros | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-07 14:08 |
αποτυχια | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-03-07 00:46 |
Μπόλιασμα | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-02-07 19:10 |
Αποτυχία | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-06 12:49 |