|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ταψι που ειναι τοσο να το κανω μονομαχοενυδρειο τοτε ρεε! να στε καλα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το ταψι σου ειναι 1,5-2 m ωστε να βγαλει και τα απαραιτητα λιτρα: 1. κανει για μονομαχοενυδρειο και θα εκτιμηθει ιδιεταιρως απο τα ψαρακια 2. τι ακριβως τρως και θες τετοιο ταψι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ακομα και σε αυτη τη στηλη νερου που ειναι τωρα οταν ανεβαινουν πανω σταματανε καπου στη μεση για μια ανασα.και γω 15-20 ηθελα αλλα επειδη απο πανω ειναι ανοιχτο για να βγαινουν οι παπυροι και με τους 24β. που διατηρω θερμοκρασια στο σπιτι,εχω 5 ποντους εξατμιση απο αλλαγη σε αλλαγη.ξεκιναω δευτερα με 25 και την επομενη εχω 20.
|
||||
|
||||
![]()
ασε τους παπυρους να βγαινουν οπως τους εχεις και κλεισε το υπολοιπο με διαφανη μεμβρανη η πλεξιγκλας ωστε να μειωσεις την εξατμιση και να κρατας και υγρασια μεσα.
τωρα εχω αρχισει και ψηνομαι κιεγω να φτιαξω ενα χαμηλο ρε γμτ,αλλα δε θα προλαβω να το χαρω μεχρι να φυγω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα μπουν και αλλα φυτα που θα βγαινουν εξω.
οποτε θελω να σκεφτω κατι αλλο.για την ωρα το αφηνω ετσι απλα με ταλαιπωρει λιγο στις αλλαγες.μιας και μια μερα πριν αναπληρωνω το νερο που εξατμιστηκε και την επομενη κανω αλλαγη επι του συνολου. ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 05-03-13 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμοστατης σου απ οτι βλεπω ειναι λιγο εξω απο το νερο.Εχει ενδειξη για την ελαχιστη σταθμη?
|
||||
|
||||
![]()
ναι και παταει πατο.ευτυχως και με την εξατμιση δεν πεφτει κατω απο την ενδειξη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |