|
|
|||
|
|||
![]()
πλακα μου κανετε ρε παιδια ο καθενας λεει και κατι διαφορετικο εχω 7000 φωτο ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να το κανω ξανα και ξανα τι παιζει με το προγραμμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
εεε ανεβηκαν επιτελους!! η 249 ειναι 6/9 οι 824 836 841 προ ενος μηνος και οι 925 939 σημερα μετα απο αλλαγη νερου χωρις το φιλτρο κινουνταν πολυ και ειπα να τον προλαβω το εβαλα μετα
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον τι λετε ειναι dropsy η και κατι αλλο περαν απο παχυσαρκια που παιζει και αυτο!!
------------------------- τωρα πιστευω εκανες μια διαγνωση διαπιστωση με τοσα σκυλια στο σπιτι 6 και βαλε μαλλον ζηλεψε!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 04-03-13 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμένεις τους πιο έμπειρους... Ελπίζω κι εύχομαι το καλύτερο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως η 5 φωτο επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι παχυσαρκια αν με τις υπολοιπες υπαρχει καποια αμυδρη αμφιβολια.
Ολο το στορυ που περιεγραψες στο αρχικο μυνημα δε δειχνει να ειχε και τις ιδανικοτερες συνθηκες + οτι δσυχως τα συγκεκριμενα ψαρακια εχουν περασει συνηθως ΤΙΣ απιστευτες κακουχιες μεχρι να φτασουν στα ενυδρεια μας.. Οι πιθανοτητες θεραπειας ειναι μαλλον μηδαμηνες αλλα σιγουρα οχι μηδενικες αφου εχουν υπαρξει καποιες σπανιες περιπτωσεις που υπηρξε θεραπεια. Οπως και να χει τουλαχιστο καλο ειναι να του δωσεις ιδανικες συνθηκες
|
||||
|
||||
![]()
έμπειρη δεν είμαι, είμαι σε μια φάση που αντιμετωπίζω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα όσκαρ που έχω μπορείς να δείς το θέμα εδώ.
οι πιο ελαφριές κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις αρακά αν τον τρώει και να αγοράσεις epsom salts (φαρμακείο, 2,30ευρώ το πήρα εγώ). 1κ.σούπας στα 37λ. κάνε υπολογισμό. ας μιλήσουν και όσοι ξέρουν καλύτερα. περαστικά |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 04-03-13 στις 21:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() βασικα απ οσο γνωριζουμε ειναι συμπτωμα κι οχι καθ αυτου ασθενειακαι μπορει να παραπεμπει σε διαφορες ασθενειες. Παράθεση:
σωστα σου ειπαν, οταν βγαζεις ενα σπυρακι βαζεις μπεταντιν, δεν ξεκινας με ενδοφλεβιες πενικιλινες. ![]() Ξεκιναμε με την ελπιδα πως εχουμε κατι που θεραπευεται
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως μου φαινεται για πολυ ασχημο στάδιο dropsy και πραγματικα αμφιταλαντευομαι γιατι αν θα πρέπει να γινει ευθανασία και να μην παιδεύεται ή ποσο αποτέλεσμα θα εχει μια ισχυρη θεραπεία με φαρμακα...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
.
τον ιουλη εχασα 4 ψαρακια απο dropsy.και τα 4 μου τα ειχε δωσει χομπυστας εδω στο νησι ο οποιος ειχε στο ενυδρειο του ψαροσουπα και τεραστια ιχθυοφορτωση σε σχεση με τα λιτρα.ο τυπος ειχε σε 80 λιτρα γκαππυ,μολλυ,ξιφοφορους,γκουραμι,νεον και cae. επειδη βλεπω οτι ηταν σε 25λ. και με παρεα πιστευω οτι το στρες και οι κακες συνθηκες ειναι καποιοι απο τους βασικους παραγοντες.
|
||||
|
||||
![]()
foxylady, πρέπει να μας πεις αν κάνεις μετρήσεις, σε τι ενυδρείο τον έχεις. τον πήγες στο πετ σοπ για θεραπεία? τι είχε? όταν γύρισε ήταν καλά? του είχε περάσει? τώρα έχει όρεξη? πόση νηστεία του έχεις κάνει?
αλάτι απλό απ ότι μου είχαν πει εμένα δεν ενδεικνυται για το dropsy.διάβασε και το λινκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Dropsy εχει σιγουρα βλεποντας τα λεπια. Αυτο και μονο φτανει για να ειναι απολυτα επικυνδυνο για ενα ψαρι. Τωρα τι αλλο κουβαλαει, ολο και καμια βιβλιογραφια απο ασθενειες με ολα αυτα που περασε ο καημενος.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα ανασηκωμενα λεπια ειναι σε ολο το μηκος τουσωματος οχι μονο στο σημειο που ειναι πρησμενος και στην ουρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβηκαν.
Εγω τις εχω ξαναδει τις "σοκαριστηκες" φωτογραφιες. Πιστευω τελευταιο σταδιο dropsy και δεν ξερω με τι αλλο. Σκυλι ο μονομαχουλης, παντως. Αλλοι θα ειχαν χαιρετησει πολυ πιο πριν. Ανεμενε γνωμες εμπειροτερων.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Κρυψιμο" θερμοστατη κ Φιλτρο (DIY BACKGROUND) ? | rakita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-10-12 21:04 |
φουσκωμα αγγελοψαρου | d1m1tr1s21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-12 18:26 |
φουσκωμα κυλιας | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 24-04-10 20:34 |