|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(μας προλαβανε!) Τα υπολοιπα τα ειπαμε και απο κοντα στη συναντηση. Για το φουσκωμα και τα ανασηκωμενα λεπια, θα κανεις αναζητηση στην ασθενεια "drospy". Βαλε και μια φωτογραφια για σιγουρια, κατα προτιμηση απο πανω και κοντινη.
|
|||
|
|||
![]()
ανεβηκε τιποτε τι πρεπιε να μου βγαλει μονο στο ανεβασμα εχει μεινεο και λεει συνολο συννημενων αρχειων 0?
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 04-03-13 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
post reply, συνδετήρας, ανέβασμα, βρίσκεις την φωτό στον υπολογιστή σου, την επιλέγεις, enter και περιμένεις λιγάκι θα δεις κάτω γράφει περιμένετε απο aquatek κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι. όταν σβήσει είσαι οκ. πρέπει να γράψεις και κάτι στο κείμενο για να είναι επισυναπτόμενο
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα ανεβηκαν??
|
|
|||
|
|||
![]()
πλακα μου κανετε ρε παιδια ο καθενας λεει και κατι διαφορετικο εχω 7000 φωτο ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να το κανω ξανα και ξανα τι παιζει με το προγραμμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
εεε ανεβηκαν επιτελους!! η 249 ειναι 6/9 οι 824 836 841 προ ενος μηνος και οι 925 939 σημερα μετα απο αλλαγη νερου χωρις το φιλτρο κινουνταν πολυ και ειπα να τον προλαβω το εβαλα μετα
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον τι λετε ειναι dropsy η και κατι αλλο περαν απο παχυσαρκια που παιζει και αυτο!!
------------------------- τωρα πιστευω εκανες μια διαγνωση διαπιστωση με τοσα σκυλια στο σπιτι 6 και βαλε μαλλον ζηλεψε!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 04-03-13 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβηκαν.
Εγω τις εχω ξαναδει τις "σοκαριστηκες" φωτογραφιες. Πιστευω τελευταιο σταδιο dropsy και δεν ξερω με τι αλλο. Σκυλι ο μονομαχουλης, παντως. Αλλοι θα ειχαν χαιρετησει πολυ πιο πριν. Ανεμενε γνωμες εμπειροτερων.
|
||||
|
||||
![]()
Οταν πατας post reply/quote στο κειμενογράφο που σε βγάζει έχει ένα συνδετήρα στη γραμή εργαλείων. Αν όχι επιλέγεις κάτω δεξιά ''για προχωρημένους'' ( η κάτι ανάλογο λέει ) και συνεχίζεις. Τα αρχεία σου θα φανούν με scrolldown ''προσθετγες επιλογές''
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Κρυψιμο" θερμοστατη κ Φιλτρο (DIY BACKGROUND) ? | rakita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-10-12 21:04 |
φουσκωμα αγγελοψαρου | d1m1tr1s21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-12 18:26 |
φουσκωμα κυλιας | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 24-04-10 20:34 |