|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε 1 τετράδα αλλά σε κανα χρόνο θα θες αλλαγή ενυδρείου..
το υπενθυμίζω είναι δύσκολα ψάρια... |
|
|||
|
|||
![]()
η στον επομενο χρονο αλλαζεις ενυδρειο ή δινεις τα δυο ψαρια εκ των τεσσαρων και μεγαλωνεις τα 2 που κρατας...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα όχι.
Να τα έχει και τα 4 ώστε να σχηματίζουν κοπάδι. τώρα αν θέλει να κάνει αναπαραγωγή άλλο θέμα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα η τεχνικη μου οταν περνω μικρα ψαρια ειναι να παιρνω περισσοτερα, γιατι πολλα ειδη εμφανιζουν τα χρωμματα τους και καταλαβαινεις αν ειναι σπανια κομματια μετα απο καποιο μεγεθος, και ετσι αφου μεγαλωσουν κρατας αυτα που σου αρεσουν και τα υπολοιπα τα δινεις..
Με αυτον τον τροπο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για ομορφο ψαρι... |
|
||||
|
||||
![]()
με ολα αυτα που διαβασα και με οσα μου ειπατε εγκατελειψα τι σκεψη για Baracuda δεν λεω εντυπωσιακα ψαρια αλλα αν ειναι να με δυσκολεψουν τοσο πολυ ,τοτε θα κατσω με το 1 oscar και τον πλεκοστομο (γιατι μου τα ζητησανε και εκανα μια σκεψη να εβαζα κατι αλλο μεσα ) αλλα τελικα θα τα αφησω οπως ειναι,εδω ειχα παρει ενα arowana πριν μερικα χρονια και στο τελος οταν μεγαλωσε δεν χωρουσε και χτυπιοταν μεσα και αναγκαστικα να το δωσω εδω μια φοτο του
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην τα παρατάς!!
Επειδή εμείς λέμε πως είναι δύσκολα ψάρια σημαίνει πως θα σου έρθουν όλα σκ@τ@??? ΟΧΙ!!!! Προσπάθησε και αυτά θα σε ανταμείψουν με τη συμπεριφορά τους!!! |
|
||||
|
||||
![]()
θες δηλαδη να πας σε κατι μεγαλο και θυρευτη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |