|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο εχει 2 βανες. πρεπει να δουλευουν στο τερμα ανοιχτες στο μισο? γιατι μου φαινεται οτι το φιλτρο ειναι λιγο δυνατο για το ενυδρειο που εχω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το 2217 ειπες τερμα ανοιχτεςαστες |
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα που λετε γυρω στα 150 λιτρα (το νερο ειναι ακομα θολο) και εβαλα το φιλτρο να δουλευει. τι γινετε ομως οταν η πιεση του φιλτρου ειναι μεγαλη και ανακατευση την αμμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις φουλ υλικα? Γιατι δεν εχει καμια σχεση αν εχει λιγα υλικα με το να ειναι γεματο.
Αλλιως μπορες να στρεψες το spray bar προς το τζαμι, για να περιορισει λιγο τη ροη στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και απο μενα φιλε μου!!!!θα ελεγα να μειωσεις λιγο την ενταση του φιλτρου γιατι αν ανακατευει την αμμο οπως λες δεν εχει νοημα.....δεν θα κατσει ποτε η αμμο και θα εχεις μονιμη θολουρα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Το Μαδριλένικο Ώριμο πλέον ..... | Serafeim | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 08-09-10 22:42 |
Είμαστε πλέον και εμείς γονείς!!!! | Ιορδάνης | Ζωοτόκα | 11 | 04-04-05 15:01 |