|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσοχη στο αναιβασμα θερμοκρασιας αεραντλιες οπως διποτε και σταδιακα το αναιβασμα και το κατεβασμα 1 βαθμος τη μερα ειναι αρκετος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την θερμοκρασία την ανέβασα σταδιακά σε διάρκεια πολλών ημερών κοντά βδομάδα. αεραντλία δεν έχω, το φίλτρο βγαίνει με οριζόντια στήλη με πολλές τρύπες και πάντα το έχω να κάνει οξυγόνωση αλλά τώρα που έχει κατέβει και η στάθμη του νερού κατεβαίνει αρκετά ορμητικά και ταράσσει το νερό πολύ ικανοποιητικά. μέχρι στιγμής, παρ όλο που είναι σκεπασμένος στα σκοτεινά η διάθεσή του παραμένει ακμαία και η όρεξή του μεγάλη. υποχώρηση του πρηξίματος προς το παρόν δεν βλέπω. |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε το σπρει μπαρ καθετα να κανει πολλες μπουρμπουλιθρες τοτε
θα κανει θορυβο ομως αλλα κανε πωσ δε το ακους ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ, εντάξει τώρα στην επόμενη αλλαγή θα το γυρίσω
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη ειπες σε καποιο ποστ οτι η θεραπεια με flagyl κραταει 9 μερες ?
εγω σε οσα ποστ εχω δει αλλα και εχω κανει στο δικο μου οσκαρ ειναι για 3 μερες 500mg ανα 8 ωρες και με καθημερινες αλλαγες νερου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν με την πρώτη εφαρμογή δεν θεραπευτεί, θα κάνω τριήμερη διακοπή και επανάληψη της 3ήμερης θεραπείας. νερό αλλάζω ανά 8ωρο πριν την προσθήκη της κάθε δόσης φαρμάκου. έχεις την καλοσύνη να πεις λίγα πράγματα για την δική σου περίπτωση? τι σύμπτωμα είχε? θεραπεύτηκε? υπάρχει κάποιο ποστ εδώ για να μην σε βάζω σε κόπο? σ ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειχα ανεβασει ποστ το δικο μου ειχε διαφανα περιτωμματα και τρυπουλες ηταν κατι σε συνδυασμο hexamita και hol in the head εκανα σε αυτο το οσκαρ σε ενυδρειο καραντινα με flagyl και οταν περασαν μερικες μερες επειδη ειχα τον φοβο εκανα θαραπεια με hexamita της esha στο μεγαλο ενυδρειο με ολα τα ψαρια μεσα και μετα απο λιγες μερες παλι για το φοβο των ιουδαιων εκανα και θεραπεια με ανοδο της θερμοκρασιας στους 35 βαθμους για μια μερα την κρατησα αυτη τη θερμοκρασια για να ξεφορτωθω μια και καλη ολα τα βακτηρια προτοζωα κλπ
τωρα παντως 3 μηνες μετα απο ολα αυτα τα ψαρια δειχνουν μια χαρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |