|
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι καταλαβαινω με αυτα που διαβαζω ειναι εξαιρετικα δυσκολα ψαρια ,και απο διαστασεις ενυδρειου και απο διατροφη και συμβιωση με αλλα ψαρια ,παιδια να ειστε καλα για τα μνμ τα σας,
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά μην τραγικοποιείτε τα πράγματα..
Ναι όντως είναι δύσκολα ψάρια από όλες τις μεριές αλλά σε ένα ενυδρείο με μεγάλο μήκος 1.5 και πάνω είναι οκ για μια τετράδα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι πιρανχα φρεντ αλλα εγω ειδα οτι στο πρωτο ποστ, το παληκαρι ρωτησε για διατροφη και εγω του απαντησα.
Φιλε κλεοβουλε αν νομιζεις οτι δεν μιλαμε για θεμα διατροφης, να σου τονισω οτι εγινε ερωτηση και γι' αυτον τον τομεα ![]() Εγω θα σου ελεγα προχωρα για αυτο το ψαρι... |
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ να παρω 2 ψαρια για 300 λιτρα και μηκος ενυδρειου 105 μετρα; ποσο μηκος θα φτασουν;
|
|||
|
|||
![]()
μηκος 105 μετρα?
και εγω που νομιζα οτι το διμετρο μου ηταν μεγαλο... χαχαχα... εγω θα δοκιμαζα μια τετραδα αν η φιλτρανση σου την αντεχει.. Δεν μεγαλωνουν πολυ γρηγορα, υποθετω οτι σε 2 χρονια θα εχουν τελικο μεγεθος... Περιπου 24-28 εκατοστα αν τα προσεχεις.. Το νου σου ομως στα τζαμια, ριχνουν κουτουλιδια αλλα μην φρικαρεις, το συνηθιζεις, αρκει να εισαι σε ετοιμοτητα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το ενυδρειο ειναι για να τα κρατησεις για πολυ λιγο καιρο μετα αναγκαστηκα πρεπει να πας σε παρα πολυ μεγαλυτερο!
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε 1 τετράδα αλλά σε κανα χρόνο θα θες αλλαγή ενυδρείου..
το υπενθυμίζω είναι δύσκολα ψάρια... |
|
|||
|
|||
![]()
η στον επομενο χρονο αλλαζεις ενυδρειο ή δινεις τα δυο ψαρια εκ των τεσσαρων και μεγαλωνεις τα 2 που κρατας...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |