|
|
||||
|
||||
![]()
leda αυτο που δεν ειναι "κακο" ή λιγοτερο κακο δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπε...πρεπει να ηταν νιτρωδη αλλα δε θυμαμαι.... ε τα υγρα ειναι πιο ακριβα και για να σου πω και την αληθεια πρωτη φορα στη ζωη μου εκανα τεστ στο νερο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όταν ξαναπάς για μετρήσεις, σημείωσε σ ενα χαρτάκι τα αποτελέσματα να μας τα πεις και να πάρεις καλύτερες γνώμες. επίσης τσέκαρε τι γίνεται με το φίλτρο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
αν ηταν νιτρωδη,πρεπει να ειναι μηδεν .
μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα,αλλα πρεπει να κανεις,εαν σε ενδιαφερουν τα ψαρια σου. εαν οχι και τοσο,κανε οτι νομιζεις... |
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω παιδια παντως μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα...οτι για το νερο της περιοχης ειναι πολυ καλα... ναι μου ειπε και ο ιδιος να κανω μετρησεις σχετικα τακτικα.
σιγα σιγα θα τα τακτοποιησουμε ολα. οσο αναφορα το φιλτρο του ειπα τι γινεται και μου ειπε πως ουσιαστικο προβλημα δεν εχει αλλα οχι οτι δεν θα χρειαστει αλλαγη, ειναι το επομενο που θα αλλαξω.... το καλοκαιρι που το νερο αρχιζει και βραζει μεσα στο σπιτι κανουμε κατι πατεντες με ανεμιστηρεσ που ειδα στο DIY ή κατι αλλο? γιατι θα φτασει το νερο σιγουρα τους 27-28 εκει μεσα... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι πρέπει να το δροσίζεις με κάποιο τρόπο, το καλύτερο αυτό με τ ανεμιστηράκια των pc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να καταλαβεις τι ζηταμε απο το φιλτρο μας,τι ακριβως κανει ενα φιλτρο.
Διαβασε για τον κυκλο του αζωτου.Πληροφοριες θα βρεις στα υπομνηματα αρχαριων.Αν δεν κατανοησεις αυτο θα εχεις προβληματα μονιμως. Ο πετσοπας τα λεει μπερδεμενα λιγο.Τι σχεση εχει η ποιοτητα νερου στην περιοχη σας με τις μετρησεις???
|
||||
|
||||
![]()
Nitrate = Νιτρικα = ΝΟ3 http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrate
Nitrite = Νιτρωδη = ΝΟ2 http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrite
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |