|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα όχι.
¶σε τα ψάρια να κάνουν τη δουλειά τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ,σήμερα βλεπω κάτι σαν μικρά χνουδακια να κινούνται μάλλον είναι τα ψαράκια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες τα "χνουδάκια" σου
![]() Τα ψάρια σου είναι διαφορετικά είδη τα "green texas" είναι Herichthys carpintis και τα "green terror" είναι Aequidens rivulatus. Παρόλα αυτά έχω δει περίεργες αναμίξεις ειδών σε κιχλίδες γι αυτό δεν θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο υβριδισμού. Σωστό είναι να φροντίζουμε να αποφύγουμε τέτοιους απογόνους και ακόμα περισσότερο να μην τους διαδίδουμε γιατί έτσι χάνετε η καθαρότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε είδους. |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα σκέφτη το ενδεχόμενο να δώσω το ένα είδος απο τα δυο(μάλλον τα Green Texas ) και να βάλω ram, λόγο και για ιχθιοφορτοση και μην φτιάξουν εκει μέσα κανά ιβρυδιο:/ αν και θα τα ήθελα και τα δυο .. ( το ενυδρίο μου είναι DIY 320L)
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μετα απο μέρες έχω να σας δείξω βιντεακι με την μάνα και τα μικρά
![]() http://youtu.be/HwGrctjICSM |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα οι οικογένεια βγήκαι βόλτα στο ενυδρίο, ο πατέρας και η μητερα βγαλαναι τα μικρά βόλτα και έριξα κανονικη τροφή χορις να την έχω τρίψω και ο πατέρας ετρογε την τροφή και την εφτηνε στα μικρα και τα τάιζε ! (δεν έβγαλα βίντεο διοτι είπα να μην πάω πολυ κοντα )
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια ερωτηση για green texas | alexkoun18 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 28-08-12 22:08 |
Texas fish | ραφαηλ10 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 06-08-10 12:37 |
Γέννα Green Terror | Γιώργος972 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 17-12-08 01:04 |
θεραπία texas | Σπύρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-03-08 22:54 |