|
|
||||
|
||||
![]()
αγοράζειςε 5 ...και μεσα σε ενα διμηνο..κρατάς το 1 ζευγαρι που θα δημιουργηθεί,τα αλλα 3 τα στελνεις..και φτιάχνεις ενα ωραιότατο βιοτοπικό ενυδρειο με ενα ζευγος σκαλάρια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() άσχετο αλλά την παντρειά πως θα την ξεχωρίσω αυτα που θα πηγαίνουν περα δώθε παρέ στην βόλτα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βγη ενα ζευγαρι θα το καταλαβεις αμέσως απο την συμπεριφορά τους απεναντι στα αλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω δυο ζευγαρια σε 300λιτρα και οταν θελουν να γεννησουν γινετε το ενυδρειο αρενα...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω επιτυχως κρατουσα σε 120 λιτρα ενα ζευγος με τις γέννες τους καθε τόσο...το ενυδρείο ηταν ποτε φυτεμένο ποτε βιοτοπικο..μεχρι που τα έδωσα...αν εχεις πολυ καλη φίλτρανση και κανεις συχνα αλλαγες εισαι εντάξει....
ΥΓ γιατι δεν κοιτάς και για καμια αλλη κιχλιδα?// |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρέσαν αυτά τα ψάρια σε σχέση με κάποια άλλα , θα το σκεφτώ βέβαια καλά όσο αφορά την ψαροσύνθεση καθώς το ενυδρείο δεν αλλάζει για πιο πάνω, για αυτό ρώτησα εδώσα ώστε να γλυτωσουμε τα όποια μελλοντικά προβλήματα
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 01-03-13 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τουσ προλαλησαντεσ για μαξιμουμ ενα ζευγαρι. Εγω στο 450αρι ημουν πολυ κολοφαρδος και πετυχα δυο ζευγαρια. Δυστηχως λογω καλων συνθηκων υποθετω γενανε συνεχεια και τα δυο (ανα 7-10 μερες) και τωρα πχ εχουν γεννα και τα δυο. Το ενα εχει πιασει τη μια ακρη το αλλο την αλλη και γινεται πραγματι αρενα. Οι καρδιναλιοι κινουνται ψιλοελευθερα αλλα αν πλησιασουν φωλια πεφτει ενα κυνηγητο μισου δευτερολεπτου. Φοβαμαι στην σκεψη και μονο του να βαλω κιαλλα για να φτασω τα 8 που "μπορω" και λογω των 100 καρδιναλιων (θα πρεπει να φυγουν καμποσοι) και λογω των αλλων σκαλαριων.
Ριξε και μια ματια προς mesonauta festivum. Μπορει να σαρεσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν πολυ για αυτα τα λιτρα Σπύρο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δυστιχώς φίλε μου το ενυδρείο σου δεν κάνει για αγγελόψαρα, το καθαρό υψος νερού σου είναι 40 cm και τα καθαρά σου λίτρα δεν είναι 140 αλλά 100. μη το επιχειρήσεις για εμένα θα μπλέξεις.
σου προτείνω Convict Cichlid , δες εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ofasciatus.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννητούρια!! ( Αγγελόψαρα ) | OlgaM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-06-11 21:44 |
Αγγελόψαρα | Perazzi | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 17-02-09 00:04 |
Γέννα με Αγγελόψαρα! | Sonid | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 01-02-09 00:12 |
Αγγελόψαρα | giannis94 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 26-01-09 15:00 |
Pleco και αγγελόψαρα... | oikonm | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 17-06-08 08:43 |