|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη και σουπερ κεραμικα βιολογικα να εχει, αν τα πλενει με νερο βρυσης, παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχει
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια...!!
λοιπον πηγα σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ πετ σοπερ συστημενος απο φιλο... ο ανθρωπος μου ζητησε νερακι για να μετρησουμε μου ζητησε χιλια δυο... του πηγα και το ψαρακι (με δικη μου πρωτοβουλια) το ειδε και ειπε εχει προβλημα με την φουσκα του ειχε πρηστει.. μου ειπε οτι η μονη λυση αυτην την στιγμη ειναι να επεμβουμε με βελονιτσα να το ξεπρηξουμε.. του εδωσα το Οκ και το καναμε μεχρι στιγμης ζει..!! αναπνεει καλυτερα τωρα ΑΛΛΑ ειναι παρα πολυ κρισιμη η σημερινη μερα του δινει 20% να ζησει γιατι ειναι μικρο ακομα και μπορει να μην αντεξει.... αυριο θα παω παλι να του δωσω νερο να μετρησουμε κτλ και σιγα σιγα να δουμε αν εχει το ενυδρειο προβλημα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |