|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω καταρχας για την αμεση απαντηση σας στην ερωτηση μου. Με πεισατε. Αυριο κι ολας θα παρω 2 επιπλεον θηλυκες. Απλως επειδη ημουν ατυχος ως τωρα με τα περισσοτερα (αν και αυτα που μου πεθαναν ηταν αρσενικα, πλην μιας θηλικιας που ειχε dropsy) ειχα αποφασισει να παραμεινω με αυτα τα 2. Επισης ηθελα να μειωσω τις πιθανοτητες να φαγωθει ο γονος. τωρα επιπλεει και ενα πλαστικο κερατοφυλλο για κρυψωνα (το ζωντανο που εβαλα ειναι ακομα μια σταλια).ελπιζω να μην χρειαστει να ξαναπαρω γκαπυ. Θελω να εχω δικια μου παραγωγη...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλή επιτυχία εύχομαι ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Σακη. Ας ερθει ο πολυποθητος πολλαπλασιασμος και μετα η μητερα φυση θα κανει τη δουλεια της.
Εκτορα ευχαριστω για τις φωτογραφιες. Η θηλυκια μου ειναι στην κατασταση ακριβως της πρωτης φωτογραφιας. Εχει αυτη τη "σταμπα" στην κοιλιακη χωρα και αυτο το μεγεθος. Αλλα κολυμπαει ανεμελη. Θελω να πω οτι δεν απομονωνεται ουτε "σερνεται" στο βυθο. Ειναι πολυ ενεργητικο ψαρι. Μονιμως στην τσιτα και πεινασμενη! Το καλο ειναι οτι οσο και να την προσεγγιζει ο αρσενικος δεν φαινεται να ενοχλειται. απλως τον αγνοει. |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλο ειναι οτι οσο και να την προσεγγιζει ο αρσενικος δεν φαινεται να ενοχλειται. απλως τον αγνοει.
Ετσι νομιζεις αλλα δεν ειναι ετσι,ειναι στρεσαρισμένη παρε αλλες 2 ,,και καλες γεννες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies | korman709 | Φωτογραφίες μελών | 10 | 31-12-12 12:31 |
guppies | ανδρεα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 56 | 13-11-12 17:13 |
3 guppies | Sania.Man | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-10-12 18:04 |
Guppies | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-06-11 15:28 |