|
|
||||
|
||||
![]()
κολυμπαει πολυ λιγο και το βαθος δεν κανει για να βυθιστει πληρος για τα ματια τι πρεπει να γινει
------------------------- θα κρυωνει γιατι πραγματι ειναι υποτονικη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Julicos : 26-02-13 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να την υιοθετήσεις εσυ και να τις φτιαξεις ενα ωραιο χελωναριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελει να την δωσει αλλιως θα μαζευα χρηματα και θα εκανα χελωναριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σου είπα τα μάτια προέρχονται από αβιταμίνωση. ως κολύριο μπορεί να χρησιμοποιήσει και ανθρώπινο το septobore είναι ελαφρύ. μια δυο σταγόνες δύο φορές την ημέρα όχι παραπάνω.
------------------------- αυτό σκεφτόμουν κι εγώ ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 26-02-13 στις 18:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφχαριστω πολυ αν και το πολυ να του ζησει 1 ακομα χρονο πιστευω
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω μια τέτοια χελώνα 25 χρόνων, τεράστια σε μέγεθος και είναι μια χαρά σαν παιδούλα στην συμπεριφορά. είναι κρίμα να βασανίζονται και να πεθαίνουν έτσι τα ζώα. αφού είστε φίλοι, αν δεις οτι την παραμελεί, προσπάθησε να την αναλάβεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και στραβος ο φιλος μου σε μερικα πραγματα δυσκολα του αλαζεις το κεφαλι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και στραβος ο φιλος μου σε μερικα πραγματα δυσκολα του αλαζεις το κεφαλι
Δωστου δυο μπατσες να ισιωσει......!!! ![]() ![]() Δεν κανει το ενα,δεν κανει το αλλο,ειναι αναποδος.... χιλια δυο. Αφου δεν τον ενδιαφερει το ζωντανο τι το βασανιζει ετσι? Δωσε εσυ την λυση........
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Boηθεια στο ταισμα των zebra danio.. | stratigos24 | Διατροφή | 17 | 15-06-11 16:37 |
Boηθεια--Επιθετικο Μολυ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-07 17:08 |