|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει κυανο το γλυκο???
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα σορυ παιδια δεν το ηξερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω την απαντηση του ΓιαννηΜ5 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....3%E9%E1&page=2
Παλι στα αγγλικα ειναι αλλα μην ζητας να σου μεταφρασω στις τα ξημερωματα... ![]() Google translator και καθαρισες...
|
||||
|
||||
![]()
κανει και στο αλμυρο συγνωμη που ρημαζω το τοπικ του παιδιου
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε σιγά που μου ριμάζεις την topikara μου...
Κάντε δουλειά σας,Κάντε δουλειά σας.. Μια απορία μονο..όταν λέει ο τύπος 2.5 mg/L εννοεί 2.5mg ανά 1 λίτρο ή για 100 λίτρα,γιατί έκαψα φλάτζα??? και τα 2,5 mg είναι ή καθαρή σκόνη ή είναι σύνολο με το νερό που το ανακατεύεις? Μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά!! Υ.Γ. Επιτέλους ήρθαν και τα υπόλοιπα φυτά που περίμενα!!! ![]() Υ.Γ. 2 Τελείωσε το CO2 γαμώ την τρέλα μου μέσα,και δν υπάρχει μου λένε τετοιου είδους βαλβίδα στην Ελλάδα για να το ξαναγεμίσουν!!!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλώ βοήθεια | gma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-06-12 12:52 |
Αναγνώριση - Παρακαλώ για την βοήθεια σας | assoscoupa | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 23-05-12 15:47 |
ΝΕΟ reef παρακαλώ βοήθεια | Θωμάς Αμπατζίδης | Reef | 16 | 18-05-10 23:09 |
Βοήθεια παρακαλώ !!! | Perazzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 27-03-10 18:22 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |