|
|
||||
|
||||
![]()
Tetra cichlid sticks σου προτεινω.
|
||||
|
||||
![]()
κάτι σε πορτοκαλί είναι? πάντως ευχαριστώ θα τις πάρω κ αυτές
------------------------- nikolakis94 έχεις όσκαρ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 25-02-13 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://mngr.thepetcentre.ie/_uploads...sticks.jpg.jpg αυτη ειναι η τροφη Ναι εχω τον μπουλη.
|
||||
|
||||
![]()
έχεις σιγουρέψει το φύλο? ή με τέτοια μουτσούνα λες αγόρι θα ναι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να πιστευω οτι ειναι αρσενικο.Απο μικρο ηταν πιο κινητικο απο τα αλλα,
δεν φοβοταν το χερι μου, αντιθετος ερχοταν και ετρωγε απο την πρωτη μερα που το πηρα,υπερασπιζεται πολυ την περιοχη του.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω για τα άλλα μεγάλα ψάρια αλλά τα όσκαρ είναι πολύ ιδιαίτερα. κάνουν μορφασμούς, άσε και τα μάτια τους που γυρνάνε σαν τηλεσκόπια.
ας μην χαλάσω το ποστ γιατί μπορώ να σε ρωτάω με τις ώρες. κοίταξα το προφίλ σου δεν έχεις το ενυδρείο σου να το έβλεπα (ούτε κι εγώ βέβαια) |
|
||||
|
||||
![]()
για ησυχασεις λιγο,εγω που το φθινωπορο εχασα 4 ψαρια απο dropsy μονο δισκιλιοτητα δεν ειχαν.στεκοταν συνεχεια αφρο,σε σημειο που δεν υπηρχε ροη ανλιας,ετρωγαν μονο τροφη που μπορει να περναγε απο διπλα τους,συνεχεια εβγαζαν περιτωματα διαφανα και ηταν τα λεπια ανοιχτα και τα ματια πεταγμενα προς τα εξω.εσυ για την ωρα τετοια συμπτωματα δεν εχεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- λοιπόν παιδιά, ψάχνοντας στο φόρουμ πληροφορίες για το octozin που μου πρότεινε ο harris samos, βρήκα αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα και πρακτικά βοηθητική συζήτηση και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας http://www.aquatek.gr/vb/showthread....hlight=octozin Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 25-02-13 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |