|
|
||||
|
||||
![]()
Τι τροφες ταιζεις?
|
||||
|
||||
![]()
αυτή την εποχή sera sticks, καμμιά φορά sera viformo ταμπλέττες ή prodac ταμπλέττες με βιταμίνες και αλόη, επίσης βραστό κοτόπουλο, ή βραστό κιμά. αρακά και κολοκυθάκι σε μικρές ποσότητες γιατί μόνο στην αρχή τα τρώει μόλις φάει δυο τρεις μπουκιές και καταλάβει τα λαχανικά τα φτύνει.
υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν το ξέρω? |
|
||||
|
||||
![]()
Tetra cichlid sticks σου προτεινω.
|
||||
|
||||
![]()
κάτι σε πορτοκαλί είναι? πάντως ευχαριστώ θα τις πάρω κ αυτές
------------------------- nikolakis94 έχεις όσκαρ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 25-02-13 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://mngr.thepetcentre.ie/_uploads...sticks.jpg.jpg αυτη ειναι η τροφη Ναι εχω τον μπουλη.
|
||||
|
||||
![]()
έχεις σιγουρέψει το φύλο? ή με τέτοια μουτσούνα λες αγόρι θα ναι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να πιστευω οτι ειναι αρσενικο.Απο μικρο ηταν πιο κινητικο απο τα αλλα,
δεν φοβοταν το χερι μου, αντιθετος ερχοταν και ετρωγε απο την πρωτη μερα που το πηρα,υπερασπιζεται πολυ την περιοχη του.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |