|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν λεω για να το παρω απλα το σκεπτικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην μπερδεύεσαι με πολλά γιατί και δουλειά δεν θα κάνεις και χρήματα θα πετάξεις. Αν σε ενδιαφέρει να μην έχεις μέσα στο ενυδρείο φίλτρο πάρε αυτό ή αυτό. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό αλλά να πληρώσεις λίγα πάρε αυτό ή αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
για τη περίπτωση μου δεν υπαρχή ή δεν γίνετε κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι πράγμα, δεν έχω καταλάβει....
|
|||
|
|||
![]()
να βαλω μια αντλια που να πρωοθει το νερο στο ενυδρειο οπως στην εικονα ή ενα μοτερακι που να το βαλω μεσα στο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλει μια αντλια που θα ειναι μεσα στο ενυδρειο και θα περνει το νερο του ενυδρειου και θα το πηγαινει σε ενα δοχειο οπου θα εχει σφουγγαρια κλπ για φιλτραρισμα.Και υστερα μια αλλη αντλια θα περνει το νερο απο το δοχειο που θα γινετε το φιλτραρισμα και θα το βαζει παλι μεσα στο ενυδρειο.Σωστα?
|
|||
|
|||
![]()
σωστα
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα γίνονται. Το θέμα είναι πόσο θα ταλαιπωρηθείς και κατά πόσο θα σου πετύχει. Την αντλία κανονικά πρέπει να την βάλεις μέσα στο φίλτρο. Βρες μια που να χωράει ή βρες μια πιο μεγάλη θήκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλεις μια αντλία και όχι δυο όπως έχεις στο σχέδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί έχεις κωλύσει και δεν βάζεις ένα έτοιμο φίλτρο να ξεμπερδεύεις.
|
|||
|
|||
![]()
1)μου αρεση να κατασκευαζω πραγματα και ολη η διαδικασια να σκεφτωμαι αυτο που θελω να κανω και να το κατασκευαζω με οποιοδήποτε τροπο.
2)σε αυτα που μου προτινατε δεν μπορει να σταθη το ετοιμο φιλτρο γιατι εχει πλαστικο στο τζαμι και υπαρχη κα το καπακι με τη λαμπα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναλογια νερου οσμοσης-νερου βρυσης | kikonec | Δίσκοι | 12 | 04-01-12 19:10 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
παραμετροι νερου | scooby14 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-10 23:29 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |