|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ισως να ειναι οκ αφου εχει νιτρικα, αλλα ας το κοιταξει για να ειναι σιγουρη. Αιμιλια η αμμωνια πρεπει να ειναι μηδεν
|
||||
|
||||
![]()
Ναι της api ειναι και οντως δε μπορω να ξεχωρισω καλα το χρωμα..
Θα το κανω και αυριο να δω με τον ηλιο που λες! Να εχω και αλλο ενα ζευγαρι ματιων να μου πει τη γνωμη του! Επισης,εκανα και στο νερο βρυσης,ουτε εκει ηταν ξεκαθαρο 0 η αμμωνια..θα το δω κ αυτο αυριο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καθολου??Δε μου παει η καρδια να τα αφησω ετσι τα γλυκα μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αιμιλια..για το καλο τον ψαριων σου το λεμε..1 μερα ατάιστα δεν παθαίνουν απολυτως τιποτα...επισης μεχρι 7 μερες δεν παθαίνουν τιποτα....σε πολλα ψάρια δεν ειναι αναγκαίο το ταισμα καθε μερα..αλλα ίσως και μερα παραμέρα ή καθε 2 μερες...(επισης κανουμε και νηστείες σε περιοδο θεραπείας για καποια ασθένεια)
|
|
||||
|
||||
![]()
To ειπα με δοση πλακας φυσικα
![]() Εννοειται αν χρειαστει θα τα αφησω,παρολο που οντως δε μου παει..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-12 12:14 |
Μετρησεις νερου... | Stefanos098 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-12-11 00:51 |
Μετρησεις νερου απο Α.Ο. | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 28-12-10 15:20 |
Μετρησεις νερου | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-04-08 14:34 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |