|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα η μοναδική λύση είναι να σκάσω 50ευρώπουλα για να μου κοψουν και να τρυπησουν 6αρι γυαλι????
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί 2 τζαμάδες στους οποίους ρώτησα, μου είπαν πως δεν τρυπάνε κάτω απο 6άρι, για να μην σπάσει...
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ αντε και 6αρι να ειναι, 50 ευρω? 37χ37? ελεος
Κανενα leroy merlin ρωτησες? Παρε ενα τζαμι και κανε μονος σου τρυπα με ποτηροκορωνα http://www.toolstore.gr/%CF%80%CE%BF...c-365_455.html θα σου μεινει και το εργαλειο ------------------------- http://www.toolstore.gr/%CF%80%CE%BF...mm-p-9174.html Ενα τετοιο σε φτανει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664416
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 23-02-13 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή έχω εμπειρία από πλεξιγκλας (δύο σάντουιτς με αφίσσα στην μέση, βιδωμένα μόνο στις γωνίες 1Χ1,5, όρθια σε τοίχο, με λάμπες συνέχεια αναμμένες απο πίσω) και μετά 9 χρόνια η κοιλιά ήταν ανεπαίσθητη, νομίζω οτι η διάστασή σας είναι πολύ μικρή και δεν θα πάθει τίποτα για πολύ καιρό. το πολύ πολύ αν φοβάστε κάντε το δύο κομμάτια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται δύσκολο το κόψιμο τζαμιου Έχω ένα υπόγειο γεμάτο με ξυλουργικά εργαλεία (ο πεθερός χτίζει όλοκληρα σπίτια με ξυλο....από χόμπι ![]() Καμιά ιδέα μήπως στο Leroy κάνουν τρύπες σε τζάμι? (θα πάρω τηλ τη Δεύτερα, έλεγα μήπως το μάθουμε νωρίτερα ![]() Ανεμιστηράκια έχω πάρει δύο 40mm, από έναν φίλο Έλεγα να δοκιμάσω με 2 κι όχι με ένα μεγαλύτερο, για καλύτερη κατανομή του αέρα ------------------------- 50 ευρώ για το τζάμι, το κόψιμο 37χ37 και δύο κοψίματα για τα ανεμιστηράκια...(ίσως και ένα για την ταίστρα)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 23-02-13 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led καπάκι | mariakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-03-11 14:01 |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Νέο καπάκι | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-09-07 18:10 |