|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως νομιζεις..παντως τα ψάρια που εχεις δεν ειναι για υφάλμυρο..τουλαχιστον οχι ολα..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τους σκατοφαγους τους εχω 6 χρονια και εχουν γινει τερατα... τα αλλα ψαρια που εχω απλα πειραματηστικα και πανε καλα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τους πλεκο, το δολαριο και τα χρυσοψαρα ποσο καιρο τα εχεις?
να ξερεις οτι βασανιζονται, ειδικα τα ψαρια του Αμαζονιου που εχεις, με το υφαλμυρο νερο. αν οντως ειναι υφαλμυρο με την εννοια του υφαλμυρου. το νερο πως το φτιαχνεις? και τι τιμες εχει? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οπως αναφερω στα παραπανο τα ψαρια πανε πολυ καλα.. οσο αφορα για την αλατοση οταν κανω αλαγες νερου ριχνω 2 κουταλιες της σουπας αλατι χοντρο. αλαζω το μισο νερο καθε φορα.μετρησεις δεν εχω κανει. ΥΣ κατι ασχετο. ημαστε πατριοτακια. ειμαι απο ΑΣΚΡΗ αλλα ζω ΚΟΖΑΝΗ. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο χωριο σου εχω φαει τις καλυτερες προβατινες και εχω πιει τα καλυτερα κρασια
![]() αλλα κανε μου τη χαρη ρε πατριωτακη και λυπησου τα ψαρια σου. διαβασε τα υπομνηματα για τους αρχαριους και ξεκινα να φτιαχνεις σιγα-σιγα το ενυδρειο σου απο την αρχη και σωστα. και οποτε ερθεις προς τα εδω να τα πουμε και απο κοντα. |
|
||||
|
||||
![]()
με τη σειρα μου και εγω θα σου ελεγα να λυπηθεις τα ψαρακια σου που ασφυκτιουν στα λιτρα αυτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι να σου πω.......εχω που ασχολουμαι με ΕΝΥΔΡΕΙΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ τον τελευταιο καιρο ελεγα να τα παρατησω..... αλλα ειδα στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ο χαμος που γινεται με τα ΕΝΥΔΡΕΙΑ και μουρθε ξανα το μερακι ..... θα το διορθωσω το ΕΝΥΔΡΕΙΟ απλα ειναι ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.......το ΠΑΣΧΑ θα κατεβω στην ΑΣΚΡΗ θα σου στειλω ΠΜ...θα ανταλαξουμε ΤΗΛ και οταν ερθω θα τα πουμε απο ΚΟΝΤΑ...
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΓΑΘΩΝΑΣ : 22-02-13 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παρατηρω ψαρια τα οποια ειναι οσο σχεδον το φαρδος του ενυδρειου σου τωρα αν εσυ την ολη ψαροσυνθεση τη θεωρεις σωστη τοτε απλα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι οι σκατοφαγοι οι μονοι που δεν βολευονται αλλα ολα τα ψαρακια σου!Σε τι θερμοκρασια εχεις το ενυδρειο?Τελειος διαφορετικες θερμοκρασιες θελουν τα χρυσοψαρα και αλλες τα ψαρια αμαζονιου!
Επισης τελειος διαφορετικες παραμετρους νερου θελει το καθε ενα ειδος! Τα ψαρια σου μπορει να νομιζεις οτι παν μια χαρα αλλα στην ουσια επιβιωνουν εκει μεσα και δεν ΖΟΥΝ!! Αυτα απο μενα καλη αρχη στο διαβασμα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Θυληκο Μολι με ελαφρος κοκκινα βραγχια. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 21-06-03 10:18 |