|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που 'ν' το?
![]() Καλησπέρα και καλώς ήρθες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και απο μένα. Πατά κάτω απο την φόρμα εκεί που λέει διαχείριση συννειμενων αρχείων και απο και τις ανεβασεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις προσθήκη αρχείων, μέσω της διαχείρησης συννημένων, στο χώρο κάτω από το πλαίσιο όπου γράφεις το κείμενό σου. Επιλέγεις το αρχείο από τον υπολογιστή σου, κατά τον κλάσσικό τρόπο, όπως κάνεις παντού...
Α! και γράφεις με μικρά γράμματα, λόγω κανονισμών... ![]() ------------------------- Αμάν ρε danny... μέχρι να γράψω, με πρόλαβες... τι γρήγορο πιστόλι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freediver : 22-02-13 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
------------------------- αυτες τις μερες σκεφτομαι να αλαξω διακοσμιση.τη προτηνετε? να το αφησω οπος ειναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΓΑΘΩΝΑΣ : 22-02-13 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αμα μας πεις και μερικα πραγματα για το ενυδρειο καλα θα ναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Κάνε μας αν θέλεις μια παρουσίαση. Πάντως απ' ότι βλέπω δεν είναι η διακόσμηση το βασικό πρόβλημα αλλά η ψαροσύνθεση σου. Τα Scatophagus και τα άλλα μεγάλα ψάρια, νομίζω ότι ήδη ασφυκτιούν σ' αυτά τα λίτρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατα αρχην ειμαι χομπιστας 22 χρονια. στο συγκεκριμενο ενυδρειο ειναι ελαφρος εφαλμυρο και καπως πειραματηστικα οσο αφορα τα ψαρια. εχω 2 ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΥΣ 2 ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΑ 4 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ 1 ΜΟΝΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ 1 ΔΟΛΑΡΙΟ. οπως προανεφερα πειραματηστικα με τα ψαρια και μου πανε πολυ καλα.θελω να μου πειτε πως βλεπετε την διακοσμηση γιατι σκεφτομαι να την αλαξω ΡΙΖΙΚΑ,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Θα ήταν καλύτερο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ΑΜΕΣΑ θα αλαξω ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ και θα ανεβασω νεες ΦΩΤΟ.
οσο αφορα τα ψαρια μου πανε πολυ καλα. τους ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΥΣ π.χ τους εχω 6 χρονια. αν εχω κανει καπια λαθη συμφωνα με τους κανονες του forum θα τα διορθωσω π.χ για τα ελληνικα η απο ελλειψη γνωσεων της σελιδας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Θυληκο Μολι με ελαφρος κοκκινα βραγχια. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 21-06-03 10:18 |