|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαράκι το πήρα επειδή μου το πούλησαν για ένα είδος pseudomugil..πού να ήξερα κι εγώ..πρόσφατα ανακάλυψα τί είναι.
Οι αλλαγές νερού γίνονται κάθε εβδομάδα πάντα! Και όσο για την επιθετικότητα το κατάλαβα αφού μου έφαγαν άνετα καμιά 30 ρεντ τσέρι και τον γόνο από τα έντλερ..αλλά τα υπόλοιπα ψαράκια του ενυδρείου ούτε που τα δίνουν σημασία! |
|
||||
|
||||
![]()
επισης καλο ειναι αν δεν εχεις μετρησεις για αμμωνια νιτρικα και νιτρώδη να εφοδιαστείς...εστω με τεστ σε stick αν δεν σου περισεύουν λεφτα για υγρα τεστ
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά θα τα πάρω, είναι στο πρόγραμμα.Αλλά προς το παρόν να το παρακολουθώ συνεχίζοντας κανονικά?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
4 neon έχουν σπυράκι στο στόμα τους. | kilo_me | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 05-06-12 17:39 |
¶σπρο σπυράκι πάνω από το μάτι!!!! | Minakki | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 5 | 14-12-11 20:02 |
Νεκρό γκουράμι (συνέχεια από σπυράκι στο στόμα) | candus | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-11-07 09:10 |
Σπυράκι στο στόμα! | candus | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 27-11-07 21:34 |
Κόκκινο σπυράκι. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 10-04-07 22:30 |