|
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι ετσι ρε παιδια και διαλυετε, τοτε δεν ειναι σφουγκαρι αλλα κατι αλλο !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά κρατάει πάνω από βδομάδα, κι απ ότι βλέπω είναι φθηνό τώρα, παλαιότερα θυμάμαι "έτσουζε" λιγάκι η τιμή του. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει αυτο
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1154 και αυτο, http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1153
|
||||
|
||||
![]()
Ξερει ποιο ειναι ο φιλτρο του ας παρει αυτο που πρεπει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε κανε τον κοπο και δες το λινκ για να καταλαβεις γιατι μιλαμε ειναι της τετρα το ανταλκτικο ,ειναι απο Filterwool το υλικο του και αντικαθιστάτε σε 2 σε καθε αλλαγη νερου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() καταλαβα τι λες. Αν ειναι απο filterwool ισως να μπορει να κανει καμια πατεντα και να το ξανaγεμιζει με δικο του filterwool, για οικονομια!
|
|||
|
|||
![]()
πεδια το πρασινο σφουγγαρακι ειναι αυτο.. τελικα το αλλαζω καθε μηνα? και το μαυρο αν καταλαβα απλα το ξεπλενω με το νερο του ενυδριου?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο ειναι,,κρατατω αμα μπορεις λιγο παραπανω,γραφει για 4 εβδομαδες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστο φιλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που ειχα ακριβως το ιδιο φιλτρο το ειχα το σφουγγαρακι πανω απο χρονο και το επλενα σε καθε αλλαγη!Αλλα μετα το πρωτο τα υπολοιπα τα αλλαζα καθε 4-6 αλλαγες νερου!Τωρα πλεον εχω βγαλει και τα 2 σφουγγαρια το χω γεμισει με βιολογικο υλικο και εκει που ειναι το μαυρο σφουγγαρι εβαλα filterwool για να μην φευγουν τα υλικα και ετσι με 3 παιρνω 500ml filterwool και εχω και αρκετη παραπανω βιολογια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλη ροη σε γκαπυ! | korasidikos | Ζωοτόκα | 3 | 04-09-12 14:43 |
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ | george pavl | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 29-10-09 15:58 |
Μεγαλη GH, KH και pH, τι κάνω?? | NlKOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 28-11-06 14:23 |