|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτό με την αναλογία αρσενικών και θηλυκών είναι σίγουρα σωστό ; διότι διάβασα ότι η αναλογία πρέπει να είναι 4 αρσενικά και 2 θηλυκά ( από την πείρα σας , είναι λάθος αυτό που διάβασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον το αντιθετο εχεις διαβασει...
Σε μικρο κοπαδι των 6 ατομων συνισταται περισσότερα θηλυκα,οποτε 4 κοριτσια 2 αγορια,οσο μεγαλωνει το κοπαδι μπορουμε να ισορροπήσουμε. Αλλα αν το εχεις διαβασει καπου,μπορεις ή θυμασαι που το γραφει αυτο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ph μου είναι 7,5 και το gh 12 είμαι οκ; |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το ph το βλεπω δυσκολο γιατι στο δικο μου ενυδρειο με ph κοντα στο δικο σου αλλα και στον georod7 με παρομοιο οι praecox πηγαν ακλαφτες για καποιο λογο, οπως λεει και ο dimis1978 καλυτερα να μαλακωσεις λιγο το νερο σου και εγω πιστευω οπως αν θυμαμαι καλα και ο georod7 οτι το πιο πιθανο θεμα ηταν το ph μιας και οι praecox ειχαν ακριβως και στους 2 μας τα ιδια συμπτωματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο γι αυτο που λεει ο Τσουι,εχει συμβει αρκετες φορες με τις praecox,δεν εχει να κανει ομως τοσο με το ph,kh αλλα με το οτι οι praecox που εχουμε στο εμποριο ειναι αρκετα ταλαιπωρημενα ψαρακια,διοτι ειναι πολυ εμπορικες και γι αυτο πουσαρουν τις αναπαραγωγες οι οποιες ειναι σε συντρηπτικο βαθμο αιμομικτικες ή απο μικρες δεξαμενες ατομων που ειναι ολα μεταξυ τους συγγενεις -ιδια αιματα.Αυτο δημιουργει προβληματα μακροπροθεσμα οταν δεν βαζεις σε αυτη την "δεξαμενη" νεα ατομα. Επισης το λαθος ειναι οτι κρατανε τις praecox σε νερο 23-24 βαθμους οπως τις αλλες μελανοταινιες ενω οι ιδιες επιθυμουν ζεστο νερο 26 εως και 29 βαθμων. Παντως αν θελεις να δεις καλες συμπεριφορες και να εχεις δυνατα ψαρακια πρεπει να τους δωσεις μαλακο και ζεστο νερο.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 22-02-13 στις 01:50 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτα...
Pseugomugil furcatus Pseudomugil signifer Tateurndina cpd telmatherina ladigesi Empire gadgeon (pair) kuhli loach heropilapia multispinosa (pair)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
διοτι απο τα παραπάνω πέρα απο τα cpd και τα kuhli loach ( που δεν με ενθουσιάζουν) δεν τα έχω ξαναδεί σε pet shop, ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και περιμένω και άλλες............... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές Ψαροσύνθεσης-Στρώσιμο | Ex.Al.Os | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-03-12 11:43 |
Επιτέλους η ώρα της Ψαροσύνθεσης | wolf1gr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-11-11 16:29 |
Σκέφτομαι αλλαγή ψαροσύνθεσης!, να την κάνω;; | \/ag | Malawi | 19 | 16-06-11 07:43 |
Γλυκό νερό, αλλαγή ψαροσύνθεσης;;; | Loucritia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-03-11 17:58 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |