|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όμως δεν θα τολμούσα να το πιάσω στα χέρια μου, φοβάμαι εγώ αντί γ αυτό. γιατί αν το έπιανα θα έβλεπα αν είναι και σκληρό. έχει γεμίσει μαύρα σύννεφα το μυαλό μου γιατί στην σελίδα για τα όσκαρ είναι κατηγορηματικοί αν δεν είναι δυσκοιλιότητα είναι πολύ κακό |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ θα κανεις οτι μπορεις καλυτερο απο κει και περα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Μακαρι να πανε ολα καλα.
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι dropsy και βαλεις αλατι θα το στειλεις μεσα σε λιγες μερες.καποια στιγμη ειχα παρει 4 ζωοτοκα απο χομπυστα.στο δικο μου ενυδρειο ειχα βαλει αλατι για προληπτικους λογους.λιγες μερες μετα και τα 4 αρχισαν να ανεβαινουν στην επιφανεια εκει που δεν ειχε ροη η αντλια και ειχαν φουσκωσει σαν κουκουναρια.
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστώ, θέλω να πιστεύω πως είναι δυσκοιλιότητα και θα περάσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον διαιτα...
|
||||
|
||||
![]()
Για δυσκοιλιότητα το ενδεδειγμένο είναι epsom salts (από φαρμακείο ή κατάστημα υγιεινής διατροφής) και όχι αλάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 21-02-13 στις 22:43 |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά που ανέφερα πριν, καστορέλαιο, γλυκερόλη και φαρμακευτικό παραφινέλαιο τα έχει υπ όψιν κάποιος?
|
|
||||
|
||||
![]()
το αλάτι μπορεί να το βλάψει?
------------------------- 1γρ στα 5λίτρα διάβασα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 21-02-13 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο το αλατι....38γραμαρια σε ποσα λιτρα?
30γρ ανα 10λιτρα νερο για μια βδομαδα. Και μετα με τις αλλαγες σταδιακα ελατωνουμαι το αλατι. Ανεφερες οτι κανει κακα?? η οχι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |