|
|
||||
|
||||
![]()
ποσα και τι ψαρια εχεις μεσα φιλε μου;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 4 widow color tetra, 1 angelifish, 4 Zebra Danio, 2 Horsehead Loach, 4 Corydoras, 1 Dwarf Gourami.
Απο φυτα, Higrophila και lwdviga. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα με αυτα τα ψαρια και να μπουκωνει το φιλτρο του ενυδρειου μαλλον θα ταιζεις πολυυυ!!!ποιο εσωτερικο εχεις;;το elite ειναι πολυ καλο αριστη τιμη και ειναι δοκιμασμενα γενικα.θα σε καλυψει σιγουρα με αυτα τα ψαρακια που εχεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια σου ειναι ασυμβατα μεταξυ τους...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Θα κατσω να διαβασω οσον αφορα την ψαροσυνθεση και σιγουρα θα προβω στην αγορα του εν λογω εξωτερικου φιλτρου. Το φιλτρο που εχω ειναι της μαμας. Θα μπορουσατε να με συμβουλέψετε ποια ψαρακια ενδεχομενως πρεπει να δωσω και ισως τι να προσθεσω ωστε να εχω ενα καλο συνολο? Ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα και παλι,
Επειδη πλεον δεν ειναι θεμα ερευνας αγορας, χθες το βραδυ μου καηκε το εσωτερικο φιλτρο πρεπει σημερα να αγορασω καποιο φιλτρο εσωτερικο ή εξωτερικο, ενδεχομενως το εξωτερικο με το οποιο ξεκινησα τις ερωτησεις μου. Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι αρκετο για το ενυδρειο μου και πωσ μπορω να το χρησιμοποιησω κατευθειαν, χρησιμοποιωντας τα υλικα απο το εσωτερικο ή κατι ακομα. Ευχαριστω πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιώ το ίδιο φίλτρο στο δικό μου 85λιτρο και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Στο συνιστώ, γιατί είναι φτηνό και καλό, αλλά είναι φασαριόζικο στην αλλαγή των σφουγγαριών. Για οικονομία, δεν σου συνιστώ να αγοράζεις τα 'μαμίσια' αλλά να πάρεις σφουγγάρι ενυδρειακό (με το μέτρο) και ενυδρειακή βάτα και να τα κόψεις. Εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Επειδή ο εσωτερικός χώρος δεν είναι απλό σχήμα (π.χ. κύκλος) χρειάζεται να κόψεις κατάλληλα τα υλικά για να τα προσαρμόσεις, που είναι σχετική φασαρία. Επίσης τα βιολογικά υλικά του (πλαστικές bio μπάλες) δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη
Κατά τα άλλα δεν είναι πολύ θορυβώδες (αλλά δεν θα το έβαζα στην κρεβατοκάμαρα), έχει επαρκή ροή, αρκετά μεγάλους χώρους για υλικά και είναι φτηνό. Από το παλιό φίλτρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βιολογικά υλικά (μαζί με τα νέα, υπάρχει χώρος) και να στύψεις τα σφουγγάρια πάνω στα νέα ώστε να μεταφέρεις την βιολογία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο ELITE Crystal-Flo Model 80 | Markos145 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-02-12 21:25 |
Anubia - Elite - DIY | Avaya | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 12-11-09 13:07 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |
TOP MODEL | batza | Malawi | 6 | 20-10-04 20:47 |