21-02-13, 15:32
|
 |
Senior Member
|
|
Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kesanis
Πηγα στον OLYMPIA. Δυστυχως τα κιτ δεν τα εχει πια. Εχει ακομα τις 6κιλες στα 40 ευρά (πολυ καλη τιμη).
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι θα χρειαστω αναλυτικα.
Δηλαδη, 1 τετοιο, 1 απο εκεινο, 1 απο το αλλο, που συνδεονται ετσι και ετσι και αλλιως.
Κοινως δεν εχω ιδεα απο το ολο θεμα. Μεχρι τωρα με κανενα diy και με exel εκανα δουλεια. Τι δουλεια, τριχες δηλαδη.
Απο ebay εχω εμπηρια. Αγοραζω χρονια τωρα και πολλα πραγματα. Εκει δεν υπαρχει θεμα. Τι ομως χρειαζομαι? ΕΚΕΙ εχω θεμα.
|
Είπαμε. Θα πάρεις μια φιάλη από το OLYMPIA και ένα ρυθμιστή από το ebay. Αυτά που θα χρειαστείς ακόμη είναι:
- Σωληνάκι 4/6mm (υπάρχει παντού)
- Ανεπίστροφη βαλβίδα (υπάρχει παντού)
- Μετρητή φυσαλίδων. Μετρητές υπάρχουν πολλοί στα καταστήματα αλλά αν θες να γλυτώσεις κι' άλλα χρήματα μπορείς να τον πάρεις μαζί με τον ρυθμιστή για να μην πληρώσεις μεταφορικά (θα τα πάρεις από τον ίδιο πωλητή) .
- Τέλος θα πρέπει να αποφασίσεις πως θα κάνεις την διάχυση. Αν θα την κάνεις μέσω του φίλτρου σου (που για μένα είναι η καλύτερη διάχυση) δεν θα χρειαστείς τίποτα. Αλλιώς θα χρειαστείς κάτι σαν αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό ή αυτό. Πάτα στο e-bay CO2 diffuser και θα βρεις πάρα πολλούς. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις, ακόμη και αερόπετρες χρησιμοποιούν κάποιοι σαν αυτή, αυτή ή αυτή αλλά επαναλαμβάνω πως η καλύτερη λύση για εμένα είναι μέσω του φίλτρου σου.
Σου βάζω και δυο λινκ (ρυθμιστής πίεσης & μετρητής φυσαλίδων) που είναι από τον ίδιο πωλητή ώστε να πληρώσεις μόνο για το ένα υλικό τα μεταφορικά.
Ελπίζω να σε βοήθησα...