|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στους 22
Ναι δεν λεω για τωρα Θα τα διατηρησω οσο καλυτερα μπορω κι οταν ζεστανει θα τα δωσω σε λιμνη αν και εχω δεθει ενα ετος μαζι τους και δεν μου παει να τα αφησω ετσι... |
|
||||
|
||||
![]()
μην χαλιεσαι!
τα ιδια λαθη καναμε ολοι! οπως σου ειπε και o ο φιλος delta,τα εν λογω ψαρια δεν μπορουν να ζησουν ΜΟΝΙΜΑ σε 60 λιτρα,αλλα για καποιο διαστημα τα κρατας! προσπαθησε να τα θεραπευσεις και οταν πανε ολα καλα,κρινεις απο μονος σου! μπορεις να τα δωσεις σε καποιον που εχει λιμνη/γλαστρολιμνη (εγω δυστυχως ειμαι κομπλε),ή μπορει μεχρι τοτε να εχεις βρει καποια ευκαιρια μεγαλου ενυδρειου σε καλη τιμη! μην απογοητευεσαι! μην βιαζεσαι! και διαβασε ΚΑΛΑ τα υπομνηματα!
|
||||
|
||||
![]()
οχι σε λιμνη βρε παιδια εαν ειναι κολλητικη η ασθενεια..
δεν ξερουμε καν τι εχουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φθορά πτερυγίου+αλλαγή χρώματος. | Baggelis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 07-07-15 15:09 |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
Διαφανή περιττώματα.Πρόβλημα; | fotis_k | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 20-09-12 19:42 |
Προβλημα με φυτα σε Μαλαουι ... αρχαριος | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-12-09 21:30 |