|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι εφ΄ορου ζωης. Τεσπα, επειδη δεν ξερουμε καν τι γινεται στο ενυδρειο, αυτο πρεπει να το καταλαβεις μονο σου, διαβαζωντας πως να ελεγχεις το νερο του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα παρω τα υγρα μετρησης και θα σας τα ποσταρω να μου δωσετε μια κατευθυνση Εχεις να μου προτεινεις για ενα ενυδρειο 60 λιτρων με χρυσοψαρα μεσα 3 κι εναν γλυφτη ποιο εξωτερικο φιλτρο να παρω για να εχω και βιολογικο υλικο μεσα; Γιατι εχω ενα εσωτερικο EHEIM που ομως παιρνει μονο σφουγγαρι..εκανα και το λαθος στις αλλαγες και το ξεπλενα πολυ καλα με νερο απο την βρυση και κατεστρεφα την βιολογια... επισης ξερει κανεις ποσο πρεπει να κρατησει η θεραπεια μια και δεν το γραφει στις οδηγιες το φαρμακο ποσο το δινουμε; μονο την δοση λεει... |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, συνήθως οι θεραπείες είναι 3ήμερες, πρέπει να πεις ποιο φάρμακο χρησιμοποίησες για να σου απαντήσει θετικά κάποιος άλλος.
μην ξεχάσεις τον άνθρακα να φύγει το φάρμακο απο μέσα και την μεγάλη αλλαγή νερού. αν αποφασίσεις για αλάτι δεν είναι ανάγκη να το πάρεις από πετ, στο σουπερ μαρκετ έχει γύρω στο 1ευρώ, απλα ρώτα ποιο να πάρεις. φίλτρο πάρε ένα κατάλληλο και για 100λ να είσαι ετοιμος για αλλαγή ενυδρείου μην ξαναγοράζεις άλλο αργότερα. περίμενε να σου απαντήσει και ο delta66, αν είναι εδώ, που ξέρει πολύ καλύτερα |
|
||||
|
||||
![]()
Για 2 χρυσοψαρα σε 60 λιτρα νερο,,,,,,παρε αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1254
Εισαι συγουρος οτι δεν γραφει για ποσες μερες??? τα περισοτερα φαρμακα ,κρατανε μια εβδομαδα,,, Και ειπαμε βγαλε τα πλαστικα ,παρε κανενα αληθινό,φυτο ,,βαλε καμια βαλισνερια ,,ανουμπια ,,σκληρά φυτα και ευκολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φθορά πτερυγίου+αλλαγή χρώματος. | Baggelis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 07-07-15 15:09 |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
Διαφανή περιττώματα.Πρόβλημα; | fotis_k | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 20-09-12 19:42 |
Προβλημα με φυτα σε Μαλαουι ... αρχαριος | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-12-09 21:30 |