|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω θεμα με το φιλτρο ομως, εκανα μια πατεντα και μειωσα πολυ τη ροη του (600αρι ειναι) αλλα και θελει κιαλλο κοψιμο και κανει θορυβο γιατι ζοριζεται. Βρηκα ενα 200l/h απο petcumulus, θα το αλλαξω σε καποια φαση. Στο μονοπατακι θα βαλω μαυρη αμμο (αυτη ειναι η παραγγελεια αλλωστε) και θα σπασει το σκηνικο με της υαλοπετρες. Αυριο θαχει ξεθολωσει πληρως λογικα. ![]() ------------------------- Μαρια νασαι καλα ευχαριστουμε πολυ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 20-02-13 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω τον κυβο και το 450αρι. Ειναι εφικτο να παρω μια η δυο μονομαχινες και να τις εχω στο 450αρι οταν αρχιζει τους τσαμπουκαδες ο αρσενικος? Γενικα λεω να βαλω κατι αλλα δεν ξερω τι ταιριαζει βιοτοπικα, και δεν θελω πχ να βαλω μια 6αδα καρδιναλιους (αν τους πιασω) η καποιο δραστηριο ψαρι, θελω κατι ηρεμο. Γινεται η να το αφησω ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα..αποψη μου να μην τα κάνεις κακαβιά...καλυτερα κρατα το 450οπως ειναι....τον μονομάχο μην ψαχνεις σονυ και καλα να τον ζευγαρώσεις....επισης..μην ψάχνεις σονυ και καλα να του βάλλεις συγκατοικους....μπορεις να βαλλεις bamboo shrimps υποθετω..αν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος γιατι ισως τους τσιμπάει τις ''βενταλιες'' και πεθανουν απο ασιτία....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να τον αφησεις ετσι, μια χαρα ειναι,,αλλα με χαλαει λιγο το ενυδρειο δεν με αρεσει ρε συ Σπυρο,,στην Ζωοτεχνια ηταν ποιο καλο,,,δεν με αρεσει η αμμος.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε προχειρα τοστησα, και η ριζα παραειναι μεγαλη, θα την αλλαξω στο μελλον με καποια αλλη, η αμμος εμενα μαρεσε, ξερω οτι δεν σου πολυαρεσει η ασπρη αλλα γουστα ειναι αυτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες να βαλω ενα 30 λιτρο που εχω αδειο ενα μονομαχο ,,η θα με κραξη ο nik74
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι εμενα ποσα λιτρα ειναι? Δεν ειναι δα και 10λιτρο ρε συ ειπαμε, μια χαρα ενυδρειο μπορει να γινει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι Σπυρο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background σε betta tank | Κουραμπιές | Bettas | 16 | 15-02-13 14:52 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
DIY betta tank by Macintosh | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-02-06 18:21 |
Betta tank, καλό? | Maverick | Bettas | 7 | 19-02-05 17:15 |