|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Το 12χρονο να το ονομασεις lucky
![]()
__________________
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Στεφανε ωραιο το ενυδρειο αν και θα ηθελα και μια με ολο το ενυδρειο ,,αφου τελιωσεις το αλλο τοτε να το δουμε καλυτερα ,,ο 12χρονος ειναι κουκλος και τυχερος,,αφου την εβγαλε σε ενα 20λιτρο τοσα χρονια,,και ο μικρος,,απο την ζωοτεχνια μια χαρα τον βλεπω δεν το πειραξε καθολου η μεταφορα απο ενυδρειο σε ενυδρειο ,.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστω για τα καλα σχολια. Ακομα παρουσιαση δε κανω γιατι δεν εχω καταλληξει σε τελικο aquascape αυτη τη στιγμη εχω βαλει μεσα ολα τα κλαδεματα που πηρα απο την εκθεση και το ενυδρειο εχει μπουκωσει. Με το στησιμο του δευτερου ενυδρειου μου θα μεταφερω αρκετα φυτα για να εχουν τα ψαρια χωρο για κολυμπι.
Το 12χρονο (ισως να ναι και παραπανω) το πηρα μαζι με ενα ακομα και τα ειχα βαλει αρχικα σε ενα 10λιτρο χωρις φιλτρο και αλλαζα ολο το νερο καθε βδομαδα(πηγαινα σχολειο ακομα ![]() ![]()
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |