|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς, έχω μόνο ένα αυτοκίνητο. Μάλλον θα πάω μια αναγνωριστική μόνο με το σκυλί και αν το δω εύκολο θα πάρω και τα παιδια μαζί.... Thanks !
|
|
||||
|
||||
![]()
γίνεται και με ένα. το αφήνεις μοναστήρι καισαριανής, προχωράς πίσω και προς τα πάνω να δείτε λιμνούλα, ταξιάρχη κτλ και βλέπετε πόσο θα προχωρήσετε και άλλη φορά το κάνετε διαφορετικά. είναι βατό δεν έχετε πρόβλημα με τα παιδάκια. είναι ανεξάντλητο το βουνό, έχετε πολλές επιλογές σε μικρά ή μεγαλύτερα κομμάτια. καλά να περάσετε και αν γνωρίζετε φυτά και τα υποδεικνύετε στα παιδάκια, δίνουν μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρονται
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- παντως οπου και να παει στον υμητο ειναι ωραια ,θα παω κι εγω να δω και την λιμνουλα στο εκκλησακι ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 16-02-13 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ο Υμηττός είναι πανέμορφο βουνό και παρ όλο που ένα μέρος του είναι πετρώδες έχει και πολλά άγνωστα σε πολλούς, κατάφυτα μονοπάτια και σημεία.
δεν επιμένω οτι αυτή η φωτό είναι από την λίμνη στους ταξιάρχες γιατί δεν είναι από αυτές που έχω τραβήξει η ίδια. απλά για να δώσω μια ιδέα έψαξα στο ίντερνετ αφού δεν μπορώ στην παρούσα φάση να κατεβάσω τις δικές μου. τι κάνουν τα στρουμπουλά σκυλιά της καλοπούλας? έχω κανα δυο χρόνια να πάω εγώ |
|
||||
|
||||
![]()
πριν κανα μηνα που πηγα ολα καλα
![]() ![]() ![]() ουτε κι εγω επιμενω απλα τ αναφερα γιατι μου μοιαζει πολυ αλλα τωρα που το λες σαν πολυ φωτεινο ειναι το σημειο ενω εκει που λεω εγω εχει πολυ σκια απο τα πευκα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει λοιπόν ευκαιρία να ξαναπάμε να διευκρινίσουμε τι γίνεται αλλά πριν τις μπύρες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικο φουλ φυτεμενο 3η παρουσιαση..... (2 μιση μηνες μετα) | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 27-11-10 01:01 |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
Τεχνιτη βροχη | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 05-01-10 09:29 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |