|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλισπερα θελω σιγα σιγα να κανω το ενυδρειο καταπρασινο και επιδι δεν μπορω να εχω πολι φως λογο οτι τα ψαρια που εχω πρεπει να ειναι φωτοφωβικα σκεφτομαι να βαλω
Cryptocoryne crispatula v.balansae 4.29 3 Microsorum pteropus "Needle Leaf" 5,49 4 Echinodorus bleheri 3,89 1 Cryptocoryne Wendtii 'Brown' 4.29 2 γιανα τα εχω υγειεστατα και να μεγαλωνουν με τον γρηγοροτερο τροπο θα χρειαστει να προσθεσω με καποιο τροπο co2? απο φυτα θα εχω ακομα ενα Cryptocoryne crispatula v.balansae περιπου 60cm και μερικες cryptocoryne καμια 10 ριζες με 5cm η καθε +δυο valsineries gigantea peripou 40cm. τα φυτα απο οτι ειδα δεν εχουν απαιτησεις αλλα θελω το καλυτερο δυνατο! |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεσαι διοξειδιο για τα συγκεκριμενα φυτα. Καμια ταμπλετα στο βυθο κοντα στις ριζες για τον εμπλουτισμο με θρεπτικα, θα βοηθουσε απο την αλλη.
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο.να το χαίρεσαι...
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε!
επισις εχει αρχισει να ξανα πρασινίζει το ενυδρειο μετα απο καποια προβληματα που ειχαμε με το υποστρωμα. τα φυτα ειναι ολα χαμηλων απαιτησεων και χαμηλου φωτισμου. βεβαια χρειαζομαι πολλα ακομα απο τα οποια μερικα ειναι σε ενυδρειο καραντινα για να μεγαλοσουν γρηγοροτερα!!! θελω να μου προτινετε κατι αλλο για της ριζες η για την διακοσμηση γιατι σε τετοια διακοσμητικα ειμαι πολι χαλια!! |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι τα ψαρια ?????
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι χαρη τα δικα σου μολις τα πεταξες μεσα κυκλοφορουσαν κανονικα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
harris project Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ! ! ! | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 72 | 15-06-13 12:06 |