|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις κριμπ σε φουλ φυτεμενο δεν θα τα βλεπεις σχεδον ποτε.Στα 60 λιτρα μια χαρα ειναι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2. τα κριμπενσις θελουμε κρυψωνες και φυτεμενο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πριν παθω την ατυχια με το θερμοστατη που ξεκληριστηκε ολο το ενυδρειο.τα ειχα με αγκιστρους και ροδοστομους.μεχρι την πρωτη γεννα δεν ετρεχε τιποτα.μετα χαμος.εβλεπες τη θηλυκια να πεταγεται απο το πουθενα σαν το μεσι και να παιρνει τους παντες στο κυνηγι.δες το http://www.youtube.com/watch?v=dSlrs...ature=youtu.be
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγώ στα 60 λίτρα δε θα έβαζα kribensis με τίποτα. επειδή όμως σου αρέσουν οι κιχλίδες μπορείς να βάλεις 1 ζευγάρι Mikrogeophagus altispinosa και απο αλγοφάγα 1 ancistrus , ακουσέ με και δεν θα χάσεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε κωστα το ενυδρειο εχει στηθει για krib μετα απο διαβασμα και ώριμη σκεψη το ξερω οτι ειμαι οριακα στα λιτρα αλλα με εχουν εντυπωσιάσει απτην πρωτη στιγμη που τα ειδα τα ψαρια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση για αλγοφαγο ψαρι μαζι με δισκους | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 10-03-11 01:38 |
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;; | chris129 | Malawi | 16 | 11-02-11 20:57 |
το αλγοφαγο μου μεταλαχθηκε. | andreas120 | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 06-02-11 00:56 |
kribensis | theodoros | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 25-11-09 13:53 |
Kribensis | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-09 20:29 |