|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχίζουν οι ερωτησεις.
1.γινεται φιλτρο ιδιοκατασκευη με υλικο μεσα ελαφροπετρα? απο τα σχέδια τελικα η λίμνη θα γίνει περίπου στα 15000 λίτρα θα χρειαστω BOTTOM DRAIN ANΤΛΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ SKIMMER που επιπλέει.αν ληπει κατι να μου το πειτε. για το φιλτρο καμμια ιδέα να βγει οικονομικο η να παρω ενα ετοιμο να εχω το κεφαλι μου ησυχο? απο μάρκες εχω ξεχωρισει NEXUS KAI OASE εαν ξερει καποιος ποιο μοντελο μου κανει παρακαλω ας το γραψει επισης τα χρυσοψαρα με τα κοι τι διαφορα εχουν εκτος εμφανισης και οτι τα κοι μεγαλωνουν πολυ. οποιος εχει ορεξη ας απαντησει ευχαριστω ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με ερωτήσεις!!! | gallos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 25-02-13 21:11 |
Ερωτήσεις ενός νέου χομπίστα | harilaos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-06 09:51 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |