|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσα λιτρα λες?
|
||||
|
||||
![]()
120 μικτα Σε ευχαριστω για το ψαξιμο αλλα με το πρωτο δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις προσωπικα οσων αφορα τα ζωντανα απο την τελευταια εμπειρια μου με την αλυσιδα προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να ειμαι πιο σιγουρος για την υγεια τους οσο για το δευτερο παιρνω τωρα τηλ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια που ειδα εγω παντως την προηγουμενη εβδομαδα στην Τατοιου ηταν μια χαρα και ενηλικα.
Σε 120 λιτρα βαλε μια 10-12αδα celebes και οχι πανω απο 4-5 empire και εκλεισες απο ψαρια. Καλη φιλτρανση,απαραιτητη αλλαγη νερου ανα εβδομαδα και νερο βρυσης.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα κανω ενα τηλ. τα empire σε τη αναλογια?Πικρα τελειωσαν τα celebes
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα empire ενα προς ενα.
Για τα celebes χτυπα μερικα τηλ στα διαφορα καταστηματα πετ σιτυ,ξεκινα με την Γλυφαδα,Αργυρουπολη,Ηλιουπολη,Μαρουσι,Νεους αναργυρους... Σε 10 λεπτα θα εχεις βρεις...
|
||||
|
||||
![]()
Απο τροφες τι να επιλεξω για τα celebes ?ειδικα για τα empire βυθιζομενες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρωνε τα παντα!
Προτιμουν τις πρωτεινουχες τροφες και λατρευουν τα κατεψυγμενα bloodworm και artemia. Παρε ομως να εχεις και ενα φυλλαρακι με βαση την σπυρουλινα να ταιζεις μια φορα την εβδομαδα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εισαγωγη ψαριων απο ευρωπη | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-02-05 12:33 |
Εισαγωγη ψαριων σε νεο ενυδρειο... | Fighter | Malawi | 3 | 18-01-05 00:32 |