|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον κάποιος του είπε ότι οι πέτρες κλαδεύονται!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τυχαια συνομιλια με τον στρατηγο πριν 3-4 χρονια μεσα σε petshopαδικο της αλεξ/πολης
"εγω το ενυδρειο το 'χω για να το χαζευω και να ηρεμω.... τι να τους κανω του τσαμπουκαδες απο ....πως τα λες... τροφεα?..." 3-4 χρονια μετα "Ψάρια θα μπούνε κατα 99% Tropheus κάτι εχω κανονίσει ήδη" ![]() κι ενα πιο προσφατο πριν κανα τριμηνο,στον καφε "εγω ρε τελειωσα με τα ενυδρεια..δεν εχω χρονο ουτε να ξυθω" δυο ωρες μετα στο τσιπουρο "εχω βαλει ομως στο ματι κι ενα 300-400lt με το επιπλακι του,κουκλα θα ειναι..." ![]() ![]() αν εχεις το Θεο σου,τι πραμα εισαι εσυ αδερφε μου? κανε την διαφορα,οχι παλι ikola και morillo,φερε μας κατι να κανει το ματακι μας καλη αρχη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
-------------------------
![]() ![]() ![]() Ολο εκπλήξεις είσαι!!! Περιμένουμε με αγωνία!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 15-02-13 στις 13:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σαν κατασκευη έχει τελειώσει ,το έπιπλο μεχρι Δευτέρα θα είναι έτοιμο,πέτρες ,φίλτρο ψάρια φωτιστικα και όλα τα παρελκόμενα έχουν κλειστει,το μόνο πρόβλημα είναι οτι περιμένω ακόμη μια ανάγλυφη πλάτη αυτου του τύπου http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...f4ktinho723b41 γιατι Θεσ/νίκη βρήκα μόνο 2 και χρείαζομαι ακόμη μια που θα έρθει το λιγότερο σε 20 με 25 μέρες οπότε πάει ολο το κόλπο πολύ πίσω,για αυτο αν τυχον και έχει πέσει στην αντήληψη κάποιου συνχομπίστα να έχει κάποιο μαγαζί αυτο το πράμα ας μου πει για να το παραγγείλω ,θα το εκτιμούσα δεόντος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δούμε τι θα δούμε...... Ειμαι περίεργος....σίγουρα πάλι θα πάρει πολλα αστέρια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον....
Με νταμάρι θα ξεκινησεις στο φυτεμένο θα γυρίσεις... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω έχω αμφιβολίες αν θα ξεκινήσει με νταμάρι. Αμα αργήσουν κανα μήνα ακομα οι πλάτες, μποστάνι θα το δούμε. Τώρα που βρήκαμε και φυτά? Δεν το βλεπω κάλα το πράγμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι κάτι βολιβίτες στο τελευταίο φυτεμένο που είχαμε δει
![]() ![]() δεν μπαίνουν σε νταμάρια???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο θα γίνει σίγουρα νταμάρι για κάποιο διάστημα για πόσο δεν ξέρω σίγουρα ,αλλα αποκλείεται και να γίνει φυτεμένο πολυ υψηλών απαιτήσεων,θα δούμε στην πορεία ,οτι άλλο και να πω τωρα είναι περιττό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργια λιμνούλα (αρχαριος) | Thodoris_ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 159 | 12-08-13 07:33 |
Καινούργια παραλαβή...... | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 14 | 10-01-08 11:46 |