|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανα μπραβο και σπαω το κεφαλι μου τοση ωρα πως τα λενε και πως τα λενε
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχετε να μου προτεινετε καποιο φαρμακο(αποτελεσματικο) με χαλκο για να αρχισω θεραπεια;;;επισης να προσθεσω οτι στο ενυδρειο εχω φυτα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται καποια θεραπεία....απλα μειωσε την τροφή που ρίχνεις..και κανε και μια σκουπα βυθου τακτικότερα..και θα εξαφανιστουν μονα τους....επισης εινια καλός μεζες για τα ψαρια
------------------------- Μπορούμε να φτιάξουμε μια παγίδα για αυτά. Αν βάλουμε ένα πιατάκι του καφέ στο βυθό και στη μέση μια κατεψυγμένη τροφή η μια ταμπλέτα για γατόψαρα η ακόμα ένα κομμάτι κρέας και το καλύψουμε με ένα φλιτζάνι αφήνοντας μια μικρή σχισμή (τοποθετώντας στο χείλος του 2-3 χαλικάκια) σε 12 η 24 ώρες θα έχουν μαζευτεί πολλά σκουλήκια και έτσι μπορούμε να τα αφαιρέσουμε. σωστή συντήρηση του ενυδρείου (αλλαγές νερού, σκούπα βυθού, προσοχή να μη ταΐζουμε υπερβολικά τα ψάρια). -------------- οπως βλεπεις και παραπάνω....δοκιμασε αυτο τον τρόπο πρώτα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 14-02-13 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βαλει ηδη την παγιδα απλα θελω να μου προτεινεται και ενα φαρμακο γιατι χτυπαν στο ματι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικη μου άποψη μην χρησιμοποιήσεις κατι....και αν χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να βγάλλεις γαρίδες και σαλιγκάρια(αν εχεις )γιατι πιθανότατα να τα βλάψει..περιμενε γνώμη απο καποιον με περισσότερη εμπείρια στο θεμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπου ειχα διαβασει, το πιο πιθανο εδω οτι τα τρωνε τα apple snails αν ειναι πλαναρια , κανε μια δοκιμη και με την παγιδα που λεει ο platy ειναι κριμα να επιβαρυνεις το ενυδρειο με φαρμακα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουλικια? | silia | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 11 | 27-08-11 20:39 |
SOS ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!!!!!! | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-10-09 17:10 |
Σκουλικια! | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 20-02-09 12:07 |
Σκουλικια SOS | kalomoiris | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-12-08 14:54 |
Σκουλικια | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-11-07 15:31 |