|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν έχω δει ούτε αβγά!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις και τι φυτά?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρώτη απάντηση που θα σου δώσω είναι ναι, μπορείς να βάλεις και άλλα είδη γαριδών, ΜΟΝΟ αν βγάλεις το μονομάχο.
Τώρα, και σκέτες γαρίδες να είχα δεν θα εμπιστευόμουν τα 30 λίτρα. Και, εντελώς φιλικά και σαν καλοπροαίρετη συμβουλή σου λέω ότι αν μπορείς να μετράς τις red cherry μην κάνεις ακόμη το επόμενο βήμα σε άλλες γαρίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις γαρίδες τις έχω 3 μήνες.
Ούτε καν αυγωμένες... ![]() ![]() τώρα σκεφτόμουνα για bamboo shrimp αν και δεν αναπαράγονται στο γλυκό δεν με πειράζει... μπορώ να βάλω?? ![]() ![]() ------------------------- Θερμοκρασία 24 βαθμοί Φυτά ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 13-02-13 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις κανεις?
Γιατι αν σε 3 μηνες δεν εχουν γεννησει οι red cherries, μαλλον κατι παιζει με τις συνθηκες νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα υγρά τεστ αλλά δεν μπορώ να μετρήσω και ας έκανα καμιά 5-6 προσπάθειες.. δεν ξέρω τι γίνεται....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν οδηγιες, που δυσκολευεσαι?
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να κάνεις μετρήσεις και να αυξήσεις τη θερμοκρασία κατά 1 βαθμό (κυρίως για τον μονομάχο)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Μονομάχος | Βασίλης Κ | Bettas | 5 | 09-02-13 07:11 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
παρουσία red cherry στο ενυδρείο με μονομάχο | sotirios | Bettas | 7 | 23-01-10 19:24 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |