|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησεις στα μαγαζιά που σου ειπα...γιατι πλεον οι τιμές μπορεί να πέφτουν και πολύ περισσότερο..*(αναλογα το μεγεθος παντα...αν το ψαρι ειναι 3εκ μπορει να εχει και 4-5ευρω) το θεμα ειναι τι σε συμφέρει εσενα να παρεις....γιατι πχ αν εχεις προοπτικη στα 2 χρονια πες..να αναβαθμίσεις ενυδρείο τότε ξεκινας απο τώρα με 5ψαρια σε μεγεθος 3-5εκατοστα..τα μεγαλωνεις και βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει το καλυτερο θα ειναι να βρω λιγο ποιο μεγαλα γιατι αμα τα παρω μωρα θα κανω πολυυυ καιρο να ευχαριστηθω ψαρι...αλλα οκ αυτα βλεποντας και κανοντας τωρα.... απο το στισιμο του ενυδρειου καμια αποψη??
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειχα κάνει καποια σχέδια...τα οποια ελεγαν....τερμα δεξια (στην ''σκοτεινη'' πλευρα του ενυδρειου) οπου θα εινια το ησυχαστήριον και θα βρίσκουν κρυψώνα τα ψάρια...αρκετες ρίζες μπλεγμένες απο πανω προς τα κατω (κρεμασμένες απο το καπακι πχ) και μερικες πετρες στον βυθο....μερικα χαμηλα φυτα (οπως κρυπτοκορίνες) λιγο limnobium στην επιφανεια..και μετα αριστερα πετρες ποταμισιες στρογγυλες διασπαρτες μερικα διασπαρτα κλαρια και επισης λιγα φυτακια ακομα....
ΥΓ ενδεικτικα δες μερικα απο αυτα που με ειχαν επιρεασει.. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...i__E2LkarftkMa http://i209.photobucket.com/albums/b...0ginWall01.jpg http://farm8.staticflickr.com/7245/7...4e23d433_z.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο η τελευταια φοτο ειναι ολα τα λεφτα με τα θηρια μεσα!!!
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έχω δει piranha σε ξενοδοχείο όταν είχα πάει. Αλλά δυστυχώς το ενυδρείο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και από 2-3 που υπήρχαν τώρα έχει μείνει ένα και μοναδικό. Πάντως αυτό που είδα είναι ότι είναι τεράστιο το ψάρι και πραγματικά είναι κρίμα που το έχουν σε τέτοια κατάσταση. Απορώ πως ζει και αυτό, μια που φαίνεται ότι δεν το καθαρίζουν το ενυδρείο. Πάντως εγώ το είχα λατρέψει και αν δεν κομπλάριζα και δεν ήμουν με γυναίκα θα πρότεινα να το 'παιρνα σπίτι μου. Είχε επίσης και έναν γλύφτη μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
ισως ηταν pacu αν οχι πιρανχα..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα,
δεν σε ρωτάω το γιατί σου αρέσουν αυτά τα ψάρια, είναι προσωπική η αντίληψη περί του ωραίου, αλλά τι θα κάνεις, πως θα περιποιείσαι το ενυδρείο σου αν τα "ψαράκια" σου γίνουν συμμορία και στην "πέφτουν" όταν μεγαλώσουν? μήπως να το ψάξεις λιγάκι? προσωπικά μόνο σε ταινίες δράσης τα έχω δει |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες κοπαδι.... και οτι πεφτει μεσα να γινετε καπνος...... βαλε τιγρακια καποτε ειχα 20 τιγρακια σε 140 λιτρα και γινοταν πανικος!!!!!!!! χαχαχαχαχα πολυ κινηση..... και πολυ λεμαργια!!!!! βεβαια πιρανχα δεν ειναι...... αλλα για κοπαδοψαρο ειναι κορυφη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
ενδιαφερον...διαβαστε!!!!!!!! | thanos12345 | Χρυσόψαρα | 44 | 28-03-07 15:10 |
πληροφοριες για πιρανχας | Στελιος | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 11-12-06 12:47 |
Ενδιαφερον βιντεακι | melisg | Malawi | 10 | 29-06-06 18:26 |