|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει μεμονομενα που τα εχουν επιστρεψει χομπιστες.Αυτα δηλαδη ειναι αγρια πιασμενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες 30αρι εννοεις για μια 6αδα η 30αρι για το καθε ψαρι??
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν το γνωρίζω...αλλα μη στεκεσαι μονο σε αυτο που ειπα...εκτροφεας δεν ειμαι για να ξέρω σε τι ποσοστό καταφέρνουν αναπαραγωγές πιράνχα...μιλάω υποθετικα παντα..και με βαση τα οσα εχω διαβάσει και μάθει μεσα απο συζητησεις ..
------------------------- για το καθε ψάρι παντελη....αν σκεφτείς οτι σε τέτοιες τιμες βρίσκεις αγρια αγγελόψαρα (το κομματι)..ή δισκακια ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 13-02-13 στις 02:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μιλαμε για wildcut ομως ετσι??? ποπο αν στοιχιζει τοσο το ενα ψαρι την γ.......σαμε...... αχαχαχαχαχ!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα 30πήγαιναν στο wildcaught..παντως πιστευω οτι ψαρι (pyg.naterreri) με τιμη κατω απο 15..δυσκολα βρισκεις....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει 15 να πω οκ που παλι αρκετα ειναι αλλα τελος παντων.... αλλα 30 μου φαινοντε πολλα βεβαια για wildcaugth μου φαινετε λογικο.... τωρα δεν ξερω το ψαξιμο θα δειξει...
------------------------- απο στισιμο του ενυδρειου και τετοια??? ριζες και λιγα φυτα αντε και καμια πετρα??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 13-02-13 στις 02:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησεις στα μαγαζιά που σου ειπα...γιατι πλεον οι τιμές μπορεί να πέφτουν και πολύ περισσότερο..*(αναλογα το μεγεθος παντα...αν το ψαρι ειναι 3εκ μπορει να εχει και 4-5ευρω) το θεμα ειναι τι σε συμφέρει εσενα να παρεις....γιατι πχ αν εχεις προοπτικη στα 2 χρονια πες..να αναβαθμίσεις ενυδρείο τότε ξεκινας απο τώρα με 5ψαρια σε μεγεθος 3-5εκατοστα..τα μεγαλωνεις και βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει το καλυτερο θα ειναι να βρω λιγο ποιο μεγαλα γιατι αμα τα παρω μωρα θα κανω πολυυυ καιρο να ευχαριστηθω ψαρι...αλλα οκ αυτα βλεποντας και κανοντας τωρα.... απο το στισιμο του ενυδρειου καμια αποψη??
|
||||
|
||||
![]()
αν θες κοπαδι.... και οτι πεφτει μεσα να γινετε καπνος...... βαλε τιγρακια καποτε ειχα 20 τιγρακια σε 140 λιτρα και γινοταν πανικος!!!!!!!! χαχαχαχαχα πολυ κινηση..... και πολυ λεμαργια!!!!! βεβαια πιρανχα δεν ειναι...... αλλα για κοπαδοψαρο ειναι κορυφη
|
|||
|
|||
![]()
φυλε μια συμβουλι που θα σου εδυνα για στισυμο καθαρα απο θεμα γουστου ειναι
1 να προσθεσεισ αμμο (να γεμισει ο πατοσ και να μπορισ να τιν απλοσισ φτιαχνοντασ βουνα καξια κ.α) ++ να προσεξεισ στιν πλατι να εχεισ παραπανο αμμο και να ερχετε κατιφορικα μπροστα για να σου δινει περισσοτερο βαθοσ 2 να παρισ ριζεσ (πολλεσ ριζεσ ) και να παρισ και καμιαδυο ψυλεσ για να σου κανουν το ολο στισιμο σου να φενετε πιο ψυλο 3 να πλοσισ τισ πετρεσ σου στον χορο πιο φυσικα και γυρο απο τισ ριζεσ 4 να βαψισ τιν πλατι η να βαλισ καμια αφισα μαυρο η καφε χρομα (εχτοσ αν διαθετισ χριμα η ταλεντο για να φτιαξισ μονοσ σου μια 3d πλατι ετσι μπορισ να εχεισ ενα ομορφο βιοτοπικο ενυδρειο εκτοσ και αν θελισ να προσθεσισ πρασινο προτιμα ανθμπιεσ που θα τισ δεσεισ στισ ριζεσ και στουσ βραχουσ και ειναι φυτα με σκλιρα φυλλα που δεν θα τα φοβασε και τοσο απο τεσ καταστροφεσ τον ψαριον σου ή πλαστικα φυτα τισ tetra που μιαζουν αρκετα αλυθινα |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω αγορινα πολυτιμες οι πληροφοριες σου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
ενδιαφερον...διαβαστε!!!!!!!! | thanos12345 | Χρυσόψαρα | 44 | 28-03-07 15:10 |
πληροφοριες για πιρανχας | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 11-12-06 12:47 |
Ενδιαφερον βιντεακι | melisg | Malawi | 10 | 29-06-06 18:26 |